LivGood 60caps

alg09

GoodCare

Ливгуд е „Автентична Аюрведа” хранителна добавка, която защитава черния дроб и организма от неблагоприятното въздействие на алкохола, некачествените храни и лошите хранителни навици.

Повече детайли

22,00 лв

Добавяне към списъка с желания

ЛИВГУД /60 Капсули/ е продукт на Гуудкеър, съставен изцяло от диворастящи билки. Това е „Автентична Аюрведа” хранителна добавка, съставена по древна рецепта, която защитава черния дроб и организма от неблагоприятното въздействие на алкохола, некачествените храни и лошите хранителни навици.

 
Единственият натурален продукт на пазара, който ефективно премахва МАХМУРЛУКА! Ливгуд е изключително ефективен при условие, че се приеме преди и/или след „тежка вечер”. При употреба на много алкохол и купон до зори се препоръчва прием на две капсули непосредствено преди започване на консумацията и веднага след събуждане, когато главата натежава. Забелязан е ефект на „освежаване” и „проглеждане” малко след употребата на продукта – около 20 минути след прием, ако е необходимо може да се приемат и още две капсули, които позволяват на човек да не пропуска останалата част от деня заради махмурлук.

 
Комбинацията от Алое вера и три „диворастящи билки“, затворени в изцяло вегетарианска капсула, повлиява благоприятно черния дроб и оттук цялостно подобрява общото Ви здравословно състояние.

 

Благоприятен при завишени стойности на чернодробните ензими. Полезен при прекарали вирусен хепатит.

 

Подобрява чернодробната функция и ефективност като при продължителна употреба – над 3 месеца може да се наблюдава и „странична полза” – спиране на косопада и растеж на коса. При хранителни разстройства, свързани с психични проблеми.

 
Има благоприятно действие за подобряване на храносмилането, а оттук и за по – пълноценното усвояване на веществата от организма. Контролира нивата на холестерола.
Без странични ефекти!

 
Състав: Филантус/прах/ – 115 мг.; Филантус /екстракт/ – 97 мг./mg.; Орехова трева/листа – 77мг.; Алое вера /екстракт/ – 77мг.; Пунарнава /екстракт/ – 77мг.; Пунарнава – 57 мг.;

 
Начин на употреба: Два пъти по една – две капсули на ден с вода след храна.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

LivGood 60caps

LivGood 60caps

Ливгуд е „Автентична Аюрведа” хранителна добавка, която защитава черния дроб и организма от неблагоприятното въздействие на алкохола, некачествените храни и лошите хранителни навици.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!