Shilajeet 60caps

alg10

GoodCare

В Бирма мумио е било наричано „кръв от планината”, а в Древен Китай са носели мумио със себе си винаги, когато тръгнат на път. Мумио се добива в трудно достъпните планински склонове на Хималаите и представлява смолисто вещество, което се отделя по стените на скалите.

Повече детайли

58,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Мумио /60 капсули/ е продукт на Гудкеър, събиран от скалите на Хималаите и пречистен по тайна, древна аюрведична рецепта, запазена само в института на Гудкеър и датирана на повече от 6000 години.
Мумио се добива в трудно достъпните планински склонове на Хималаите и представлява смолисто вещество, което се отделя по стените на скалите. Това са места, където растат лечебни билки като мащерка, валериан, мента, пелин и др.

 
В Бирма мумио е било наричано „кръв от планината”, а в Древен Китай са носели мумио със себе си винаги, когато тръгват на път.В превод от санскрит „шилажит“ означава „победител от планината“. Освен че помага при редица заболявания, мумио е високо фективно и за възстановяване след заболявания, при физическа умора, подобрява функциите на дихателната и сърдечно-съдовата система.

 
Цветът му е тъмнокафяв, има смолиста миризма и може да се разтваря във вода.Чудотворното мумио съдържа 28 микро и макроелементи – калий, натрий, манган, никел, калций, магнезий, алуминий, силиций, ванадий, мед, желязо, барий, молибден, сребро, берилий, цирконий, титан, галий и други. 10 окиси на метали, стероиди, терпеноиди, витамини В1, В12, Р (биофлавоноиди), алкалоиди, фибри, восъчни вещества, балсамови вещества, полифеноли и пчелна отрова.

 
Мумио влияе на обменните процеси в организма, регенерира много по бързо и ефективно различните тъкани, има противовъзпалително антитоксично, общоукрепващо действие, антиоксидант, възстановява занижените функции на периферните центрове на нервите и участва в биосинтезата на клетките на ДНК.
Мумио е гъсто, лепкаво, подобно на катран вещество с цвят, който варира от бял до тъмно кафяв (последното е по-често срещано), може да се намери в Кавказ, Алтайските планини, Хималай, Индия, Тибет, Пакистан. То представлява черно-кафява субстанция с променлива консистенция, събира се от стръмни скали с различна структура. Използва се в Аюрведа, традиционната индийска система на лечение. Съдържа най-малко 85 минерали в йонна форма, както и тритерпени, хуминови киселини и фолиева киселина.

 
Един от най-лесните начини за приемане на мумио е на капсули. В Гудкеър Фарма произвеждат вегетариански /целулозни/ капсули според всички изисквания на модерните технологии, като по този начин се запазват всички полезни вещества в удобна и практична форма. Мумио може да се използва при безплодие при мъже и жени поради силните си антиоксидантни функции и положително въздействие на клетъчно ниво.

 
Мумио е вашият помощник в старостта!

 
Изключително подходящ за спортисти. Бързо възстановява мускулатурата и дава невероятна енергия. Според планински бегачи, ползвали продукта усещането е като „вълна от енергия, която те зелива!“.
Дайте сила на организма!

 
Състав: Шиладжит – 500 мг.

 
Начин на употреба: Една – две капсули, сутрин и вечер с вода.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Shilajeet 60caps

Shilajeet 60caps

В Бирма мумио е било наричано „кръв от планината”, а в Древен Китай са носели мумио със себе си винаги, когато тръгнат на път. Мумио се добива в трудно достъпните планински склонове на Хималаите и представлява смолисто вещество, което се отделя по стените на скалите.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!