QNT BCAA Powder 350 g

QNT

2 : 1 : 1 - Това е най-старата, изследвана и ,може да се каже, утвърдена комбинация

Повече детайли

60,00 лв

Добавяне към списъка с желания

BCAA 8500 е продукт който съчетава трите верижно-разклонени аминокиселини - BCAA's,Левцин - Leucine, Изолевцин - Isoleucine и Валин - Valine с уникален и освежаващ вкус на лайм.

Трите незаменими, верижно-разклонени аминокиселини - BCAA's  Левцин, Изолевцин и Валин играят основна роля при стимулиране на белтъчния синтез, оптимизиране на възстановителните процеси в организма, изгарянето на подкожните мазнини, укрепването на функцията на имунната система и поддържането на положителен азотен баланс.

Ние от QNT знаем, че за постигането на оптимални спортни резултати и поддържането на върхова спортна форма, приемът на верижно-разклонени аминокиселини - BCAA's трябва да бъде завишен и правилно разпределен. 

Периодът преди, повреме и непосредствено след тренировка е моментът в който тялото има най-голяма нужда от аминокиселини и особено от BCAA's. Често обаче, дори най-добре структурираната хранителна и суплементарна програма среща затруднения при изпълнението на тази задача.

BCAA 8500 позволява на всеки спортуващ да посрещне завишените нужди на своя организъм по невероятно вкусен и освежаващ начин.

В 10 г (1 доза) BCAA 8500 се съдържат над 8 г  микронизирани BCAA's в перфектно съотношение 2:1:1 и с отлична разтворимост.

Край на горчивите и ужасни на вкус прахообразни форми на BCAA's, край на досадната, неразтворима "пяна", която остава по шейкъра.

Просто разтворете 1 доза BCAA 8500 във вода или любимата си напитка и се насладете на фантастична тренировка и отлично възстановяване.

Продуктът се предлага с вкус: Лайм

Начин на прием: За постигане на оптимални резултати, разтворете 20 г (2 дози) BCAA 8500 в 500 мл вода или течност по Ваше предпочитание и започнете приема непосредствено преди началото на Вашата тренировка. Отпивайте от течността повреме на тренировката до нейния край.

Начин на употреба:Разтворете 10 гр във вода и приемайте преди, по време и/или след тренировка.

Можете да разгледате продукта в сайта на официалния вносител ТУК.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

QNT BCAA Powder 350 g

QNT BCAA Powder 350 g

2 : 1 : 1 - Това е най-старата, изследвана и ,може да се каже, утвърдена комбинация

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!