За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   Optimum Pro Complex Gainer 5.08lb
   Optimum Pro Complex Gainer 5.08lb
   Optimum Pro Complex Gainer 5.08lb

   Optimum Pro Complex Gainer 5.08lb

   135,00 лв.
   вкл. ДДС
   Без данък

   650 калории. Малко захари. 7вида протеин. Витамини и минерали.

   Вкус :
   Брой:
   Optimum Nutrition са горди да ви представят, тази изключителна хранителна добавка, предназначена за покачване на маса. Pro Complex Gainer - най - добрият и чист гейнър в света. Далеч от повечето пълни със захар гейнъри, Pro Complex Gainer доставя повечето калории от високопроцентен протеин.

   Pro Complex Gainer доставя протеин от 6 различни източника. В състава са включени както бързоусвояемите суроватъчни белтъчини, хидролизирани и глутаминови пептиди, така и бавноусвояемите яйчен албумин и калциев казеинат.

   За да бъде пълноценен източник на хранителни вещества, Pro Complex Gainer съдържа и качествени източници на мазнини и въглехидрати. Те оказват благоприятно влияние върху нивата на инсулин след тренировка, запълването на глюкогеновите депа, възстановяването на хормоналните нива и осигуряне на енергия за възстановителните процеси.

   За да оптимизира възстановяването и покачването на активно тегло, Pro Complex Gainer съдържа и пълен комплекс от витамини, минерали и храносмилателни ензими за по-добро усвояване на хранителните вещества в огранизма.

   Начин на употреба:


   1 доза след тренировка и сутрин на гладно.

   OPTIMUM NUTRITION
   ON82

   Техническо описание

   Тегло
   2306.00 gr

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: