QNT Joint+ 60 caps

QNT26

QNT

QNT Joint+ е комбинация от глюкозамин сулфат и хондроитин за протекция на вашите стави.

Повече детайли

37,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Разфасовка60 капсули

QNT Joint + представлява комплексна формула, предназначена за третиране и превенция на ставни проблеми.

Ставите по своята същност са местата, където две или повече кости осъществяват контакт и са създадени така, че да осигуряват мобилност и структурна опора на тялото. 

Активният спорт, напредването на възрастта и тежкия физически труд са сред многото фактори, които в дългосрочен план имат негативен ефект върху ставите.

Във формулата на QNT Joint + са включени вещества, които активно подхранват ставните структури и успешно третират вече налични въспаления и травми.

Glucosamine - Глюкозамин - представлява амино-монозахарид , който се среща естествено в тялото. Ползва се основно за намаляване на пораженията от артрита, но може да бъде много полезен на всеки спортуващ, като намалява болките в ставите, забавя загубата на покривна хрущялна тъкан, служи като градивен материал на хрущяла и подпомага изграждането на нова хрущялна тъкан.

Chondroitin - Хондроитин е една от най-важните съставки на съединителната тъкан. Една от основните му ползи е способността му да предотвратява навлизането на вода и вредни вещества във възпалените сухожилия и стави. В резултат на тази негова способност, заздравяването на заболелите стави и сухожилия става много по-бързо. 

Calcium - Калций е най-разпространеният минерал в тялото и макар 99% от общото му количество да е в костите, малка част се съдържа в ставния хрущял и синовиалната течност, която служи като смазка за ставите. 

Когато серумните нива на калция в организма паднат се наблюдава състояние наречено хипокалциемия, което се характеризира с извличане на калций от костните структури и включването му в кръвта.

Vitamin D - Витамин Д отговаря за огромен брой биологични процеси в организма, сред които са усвояването на калция и депозирането му там, където е нужен. 

Vitamin D - Витамин Д наричан още "слънчевия" витамин се синтезира от кожата, посредством УВ лъчите от слънцето. 

Дефицитът на Vitamin D - Витамин Д е много разпространен и може да доведе до редица здравословни проблеми, сред които намалена костна плътност и понижена мускулна сила.

QNT Joint + осигурява всичко нужно за поддържане на отлично ставно здраве и дълголетие в удобни и лесни за прием желатинови капсули.

Начин на прием: За превенция, приемайте 2 капсули (2 дози) QNT Joint + дневно - сутрин и вечер. При вече съществуващ проблем или въспаление, приемайте 4 капсули (4 дози) QNT Joint + дневно - сутрин, обед и вечер.

Можете да разгледате продукта в сайта на официалния вносител ТУК.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

QNT Joint+ 60 caps

QNT Joint+ 60 caps

QNT Joint+ е комбинация от глюкозамин сулфат и хондроитин за протекция на вашите стави.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!