4+ Nutrition INFLUACT +

4+1020

4+ Nutrition

 • Съдържа Индийска Ехинацея KALMCOLD®
 • Екстракт от Черен Бъз
 • PELAGON-P70® Африкански пеларгониум
 • ЦИНК ЦИТРАТ
 • Облекчава Симптомите на Настинка.
 • Подсилва Имунната Система
 • Подпомага Бронхиалният Тракт

Повече детайли

30,00 лв

Добавяне към списъка с желания

СЪСТАВ:
KalmCold® Индийска ехинацея (Andrographis paniculata, 35% андрографолид); Pelagon-P70® Африкански пеларгониум (Pelargonium sidoides – 0,5% umkalin) 0,5% умкалин; Черен Бъз (Sambucus nigra – 15% antocianidine) 15% антоцианидини; Л-аскорбинова киселина (витамин С); ЦИНК цитрат; противослепващ агент: хидроксипропилметилцелулоза, магнезиев стеарат; силициев диоксид; оцветител: титаниев диоксид;

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Две капсули дневно, за предпочитане сутрин и вечер.

 

INFLUACT+ е хранителна добавка на капсули, предназначена за облекчаване на симптомите на настинка. INFLUACT+ съдържа екстракти, подпомагащи естествените защитни сили на организма и функционалността на дигателните пътища бронхиалния тракт.
KalmCold® Индийска ехинацея – тревисто растение, широко разпространено в тропическите и субтропичните райони на Азия и Индия. Терапевтичните приложения, подкрепени от клинични данни, включват профилактика и симптоматично лечение на инфекции на горните дихателни пътища, като симптоми на настинка и неусложнен синузит, бронхит и фаринготонзилит.По-специално, проучване показа, че KalmCold ™ (Andrographis paniculata) значително облекчава симптомите на настинка като главоболие, възпалено гърло, изпускане от носа, отхрачване и чувство на умора и умора и че 9 от 10 потребители са открили намаляване на тежест на симптомите на настинка до петия ден от лечението.

 

Черният Бъз Черен бъз – една от най-ефикасните имуностимулиращи билки. Това е много разпространен храст със стъбла с височина до 4 метра и бели цветя и може да се намери в Северна Америка, Северна Африка, Западна Азия и Европа. екстрактът му е богат на антоцианидини. Антоцианините са растителни пигменти, отнасящи се към групата на гликозидите. които съдействат за неутрализиране на свободните радикали. Те съдържат много пектин и целулоза, които способстват по-добрата дейност на стомаха и червата, действат за нормализиране на високо кръвно, срещу остра кашлица, подагра, хемороиди, анемии. Поради високото съдържание на витамин С в плодовете, чаят от бъз е подходящ за пушачи и хора с отслабен имунитет.

 

Африкански пеларгониум – по известен като африкански здравец представлява храстовиднo, лечебно растение, което принадлежи към семейство Здравецови (Geraniaceae). Известно е и с имената Umckaloabo и South African Geranium. Екстрактът от африкански пеларгониум съдържа редица биоактивни вещества, които оказват съществено влияние върху защитния механизъм на дихателните пътища.Проучванията показват, че екстракти от растението могат да се използва при лечение на остър бронхит, остър тонзилофарингит при деца, обикновена настинка.

 

Формулата се допълва от витамин С и цинк, допринасяйки за нормалното функциониране на имунната система и защитата на клетките от оксидатвен стрес. 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

4+ Nutrition INFLUACT +

4+ Nutrition INFLUACT +

 • Съдържа Индийска Ехинацея KALMCOLD®
 • Екстракт от Черен Бъз
 • PELAGON-P70® Африкански пеларгониум
 • ЦИНК ЦИТРАТ
 • Облекчава Симптомите на Настинка.
 • Подсилва Имунната Система
 • Подпомага Бронхиалният Тракт
Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!