QNT CARE IMMUNITY - 90 vegan CAPS

qnt2102

QNT

  • Подсилва имунната система
  • Дава енергия и жизненост
  • Обогатено с Витамин Ц

Повече детайли

45,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Имунната система е защитник на нашето тяло. То ежедневно се сблъсква с множество набези. Бактерии, вируси и други злонамерени паразити се опитват да завладеят тялото ни и да отслабят нашата имунна система.

Съответно нейната роля е да защити тялото от всички тези заплахи, а от наша страна е ключово да я подсилим.

 

IMMUNITY е решението. 

 

Ролята на имунната система е да защитава тялото от външни атаки. Но не може да се справи сама.

 

Тя работи с нервната и храносмилателната системи. Заедно те са в състояние да се борят с всички дребни ежедневни инфекции. Имунната система действа като супергерой, който ви пази в безопасност през цялата година, за да ви защити от потенциални външни заплахи.За да направи това, той насърчава производството на имунни клетки. Сред тях откриваме бели кръвни клетки, които ще защитят тялото срещу всички патогени, на които се натъкнат.

 

Имунната система се подлага на изпитание през целия ден, поради което е от съществено значение да се гарантира, че нейната защита е ефективна по всяко време. Определени периоди като зимата отслабват имунната ни система, но това е период, в който тялото ни се нуждае от сила, за да се справи с по-ниските температури. През цялата година, както през лятото, така и през зимата, е важно да защитите имунитета си, тъй като микробите и другите бактерии никога не спират да влизат в контакт с тялото ви. Укрепването на вашия имунитет означава избягване на риска от отслабване на имунната ви устойчивост и подобряване на вашата енергия и жизненост.

 

Дефицитът на много хранителни вещества могат да попречи на функцията на имунните клетки. Фактори като възраст, стрес, преумора и други ежедневни притеснения могат да повлияят негативно на имунитета ви. Ако имунната система не е стабилна, обикновената драскотина може да има сериозни последици, тъй като е изложена на множество микроби. Здравословната и балансирана диета не винаги е достатъчна за укрепване на имунната система. Добавката Immunity е лесна за приемане и осигурява всички ползи, от които се нуждаете за здрав имунитет през цялата година.

 

Имунитетът ви позволява да укрепите защитния си механизъм, като засилите ролята му на антиоксидант и щит срещу микроби. Защитните агенти са антителата и белите кръвни клетки, които се произвеждат от имунната система. Тази добавка ще ви позволи да поддържате баланса на имунната си система.

 

Съставки подсилващи ИМУННАТА СИСТЕМА!

 

Хранителната добавка Immunity е съставена от ключови съставки за укрепване на имунната ви система. Една от тези съставки е бета-глюкан, ключова съставка за укрепване на имунитета, намираща се в овеса. Бета-глюканът с високо биологично качество насърчава активирането на белите кръвни клетки. Освен че насърчава производството на имунни клетки, тази мощна съставка подобрява техния капацитет и скорост на действие. Мисията на имунната система е да защитава тялото от различни натрапници, които го заплашват. Ето защо е важно образуването на защитни клетки да е възможно най-оптимално. Мощните свойства на бета-глюкана повишават имунния отговор, освен че действат като антиоксидант. Това е най-ефективната съставка за защита на имунитета.

 

Ще намерите и микроелементи в добавката Immunity. Това са цинк и селен, които се съдържат основно в рибата и ядките. Те участват в много метаболитни процеси и имат съществена роля в способността на тялото да се защитава. Като стимулират производството на антитела, тези микроелементи укрепват имунната система. Те също са супер антиоксиданти, което ще позволи значително подобряване на устойчивостта към инфекции.

 

Витамин Ц е последният елемент, който съставя нашата хранителна добавка. Този витамин, който се съдържа главно в плодовете и зеленчуците, е известен с многото си ползи за тялото. Той допринася за правилното функциониране на имунната система, като действа като подкрепа за естествените защитни сили на тялото, особено по отношение на белите кръвни клетки. Витамин Ц също така помага за защита на тялото от оксидативен стрес, като укрепва клетките ни. В допълнение, той помага за намаляване на умората, като осигурява на тялото енергиен тласък. Следователно Immunity е добавката, която сама по себе си представлява пълен арсенал, който ще действа в синергия за укрепване на вашата имунна система.

 

 

  • Кога да приемате Immunity?

 

Immunity трябва да се приема с хранене (в идеалния случай по обяд).

 

 

  • Колко капсули?

 

2 капсули на ден.

 

 

  • Как да приемате вашите капсули?

 

Просто ги изпивате с голяма чаша вода.

 

 

  • Една опаковка?

 

45 дни.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

QNT CARE IMMUNITY - 90 vegan CAPS

QNT CARE IMMUNITY - 90 vegan CAPS

  • Подсилва имунната система
  • Дава енергия и жизненост
  • Обогатено с Витамин Ц
Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!