MusclePharm Combat Powder - 10 lb

Mph1010

MusclePharm

COMBAT POWDER на MusclePharm е един изключително напреднал в технологично отношение протеин. На всички алтети и бодибилдъри по цял свят от край време им е известно, че разковничето към изграждане и поддържане на чиста мускулна маса е висококачественият пр

Повече детайли

330,00 лв

Добавяне към списъка с желания

 

Хранителна добавка, с която ще постигнете прираст на качествена мускулна маса.

COMBAT POWDER на MusclePharm е един изключително напреднал в технологично отношение протеин. На всички алтети и бодибилдъри по цял свят от край време им е известно, че разковничето към изграждане и поддържане на чиста мускулна маса е висококачественият протеин.

Combat Powder съдържа : 
  • Суроватъчния протеин изолат е един от най - добрите източници на протеин за вашето тяло, страшно лесно се абсорбира от тялото и директно за отрицателно време храни мускулите ви с необходимите вещества!
  • Полухидролизирания суроватъчен протеин изолат увеличава покачването на чиста мускулна маса и подпомага намалянето на подкожните мазнини, подпомагайки функцията на инсулина и подкрепяйки функциите на сърдечно-съдовата система. 
  • Мицеларният казеин е най - качественият казеин известен в днешно време. Мицеларният казеин заедно с суроватъчния протеин изолат са двата най - анаболни протеина известни на всички нас, едни от най - богатите нааминокиселини и най - бавно усвояващия се протеин. Мицеларният казеин, използвам в COMBAT POWDER се усвоява в продължение на 7 часа. 
  • Ячният албумин е най - лесно абсорбиращия и усвояващ се протеин. Изчистен максимално от лактозата, яйцата са най - толелирания източник на протеин от спортуващите и от хората, занимаващи се със здравословно хранене като цяло.

Активно трениращите се нуждаят от повече и по-качествен протеин за оптимални резултати - COMBAT POWDER е създаден специално за техните нужди.

  • Микс от храносмилателни ензими:

COMBAT™ съдържа 60 гр. вискокачествени храносмилателни ензими съдействащи за храносмилането и усвояването. Човешкото тяло не може да усвои това, което не може да преработи. COMBAT™ ви осигурява едно бързо и качествено усвояване на мускулно-изграждащи компоненти. *

  • Аминокиселини с разклонена верига BCAA и глутамин:

Верижно разклонените аминокиселини L-левцин; L-изолевцин и Л-валин са от изключителнаважност за поддържането, възстановяването и изграждането на мускулна тъкан. * Установено е, че верижно разклонените аминосиселини(и по специално L-левцин) подпомагат синтеза на протеин в мускула и съответно растежа му. L-глутаминът е аминокиселина, която има благоприятен ефект върху имунната система. Съдейства и при възстановяване. Комбинацията между глутамина и BCAA изграждат мускулно изграждащите и възстановителни характеристики на нашия супер напреднал в технологично отношение протеин.

НАЧИН НА ПРИЕМ: Приемайте 1 доза по всяко време на деня. Особено удачен момент за прием на продукта е непосредствено преди и след тренировка.

Combat Powder

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

MusclePharm Combat Powder - 10 lb

MusclePharm Combat Powder - 10 lb

COMBAT POWDER на MusclePharm е един изключително напреднал в технологично отношение протеин. На всички алтети и бодибилдъри по цял свят от край време им е известно, че разковничето към изграждане и поддържане на чиста мускулна маса е висококачественият пр

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!