За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

  • -15%
  QNT L-Carnitine 3000 shots
  QNT L-Carnitine 3000 shots
  QNT L-Carnitine 3000 shots

  QNT L-Carnitine 3000 shots

  35,70 лв.
  42,00 лв.
  Спестявате 15%
  Без данък

  Дванайсе ампули L-carnitine концентрат, всяка съдържаща по 3000 мг. активно вещество.

  ден
  ч.
  мин.
  сек.
  Брой:

  QNT L-carnitine 3000 представлява течна форма на Л-Карнитин - L-Carnitine в удобни, лесни за пренос и прием 25 мл ампули, всяка съдържаща 3 г Л-Карнитин - L-Carnitine с моментален ефект.


  Карнитинът по своята същност не е аминокиселина, но структурно наподобява аминокиселина и затова обикновенно се счита за такава.


  Основната функция на Л-Карнитин - L-Carnitine в тялото е свързана с транспорта на дълговерижните мастни киселини, от мастните клетки към митохондриите, където те биват преобразувани в основната енергийна валута за организма - АТФ. 


   Чрез своя механизъм на действие, Л-Карнитин - L-Carnitine не само драстично увеличава изразходването на мазнините, като енергия, а и активно спомага за подобряване на енергията, сърдечната функция и продуктивността на клетъчните митохондрии.


  Недостигът на карнитин в организма се свързва с мускулна слабост, затлъстяване, сърдечни проблеми и намалена работоспособност.


  Easy Body Active Burn е с Вас във всеки един момент от деня.


  Начин на прием: За оптимални резултати, приемайте 25 мл (1 ампула) Easy Body Active Burn 2 пъти дневно на празен стомах. В тренировъчни дни, от екипа на QNT препоръчваме приемът на 1 ампула Easy Body Active Burn, непосредствено преди тренировка.


  QNT
  QNT29

  Конкретни референции

  Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

  В следната категория има още 16 продукта: