За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   SAN Yohimbine 90 caps
   SAN Yohimbine 90 caps
   SAN Yohimbine 90 caps

   SAN Yohimbine 90 caps

   50,00 лв.
   Без данък
   Брой:

   АКЦЕНТИ НА YOHIMBINE:


   Повишен кръвен поток*


   Засилено настроение и благополучие*


   Мощни фат-бърнинг ефекти*


   Естествен афродизиак*


   Повишена сексуална активност*


   Йохимбин се използва от много години от тези, които считт че ще им увеличи сексуална енергия поради увеличаване на притока на кръв. Суровинната билкова форма се смята, че има потенциални афродизиакови ефекти с възможността да засилят мъжката издръжливост ...


   Истинската сила на тази кора с произход от африканските евъргрийни не беше открита до неотдавна, когато пречистения йохимбин-HCL намерен в Йохимбин станава достъпен. Маси са се превърнали се сега, че максималното усвояване на този Alpha 2 рецепторен антагонист е достъпен. Сега вече се използва изключително много за абзорбацията на този Алфа-2 рецепторен антагонист, който е вече достъпен. В комбинация с потенциалните ефекти на подтискането на апетиат, това това е страхотен фат-бърнър.


   Йохимбин може да подобри производителността отвъд просто способността да изгаряте мазнини. Усиления приток на кръв не само подкрепя засиленото чувство за благополучие, а също така означава, че има стимулиращи ефекти към други области, които могат да помогнат за подкрепата нанормалната сексуална функция. Йохимбин ви помага да се чувствате страхотно, да изглеждате по-добре и да показвате пълния си потенциал във всички дейности.


   Препоръчителна употреба: Приемайте по 1 капсула с вода или любимата си напитка на празен стомах. За да увеличите резултатите, пийте най-малко от 1.5-3 литра вода дневно, докато използвате този продукт.


   Предупреждения: При никакви обстоятелства не надвишавайтепрепоръчанитедози (не повече от 1 капсула на 24 часа) и никога не консумирайтеЙохимбинс нитроглицерин или други лекарства с рецепта (за сърдечни заболявания или други проблеми със здравето) без да се консултирате първос лекар.


   ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Да не се използва от лица под 18-годишна възраст или възрастни хора. Консултирайте се с лекар преди да използвате тази или която и да е хранителна добавка. Не използвайте, при бременност, кърмите или хронични болести. Този продукт не е предназначен за лица, които са изложени на риск или са били лекувани за нарушения в храносмилането, високо кръвно налягане, сърдечно-съдови заболявания, заболявания на щитовидната жлеза, депресия или други психични състояния, повторна поява на главоболие, спазми, астма или гр. Да не се използва с алкохол или антидепресанти или МАО-инхибитори.

   SAN
   san5503

   Конкретни референции

   Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

   В следната категория има още 16 продукта: