За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   Scivation Psycho 61.2 g
   Scivation Psycho 61.2 g

   Scivation Psycho 61.2 g

   26,00 лв.
   Без данък

   Psycho на фирмата SCIVATION е революционен предтренировъчен продукт с изключително бърз и мощен ефект.

   Брой:

    

   PSYCHO - 3-степенна формула, осигуряващ по-голям мускулен обем, повече енергия и ментален фокус и увеличаване на тренировъчната интензивност. Ексклузивната комбинация от активни съставки, осигуряващи фино изостряне на сетивата и рефлексите, и брутална васкуларизация, ще ви помогне да подобрите всички онези малки детайли, които са ви разделяли от желаните резултати.

   1.Фаза от въздействието на Scivation Psycho включва осезаема вазодилатация и напомпването на мускулите за повече сила и експлозивност. Успехът се дължи на доказали се във времето стимулиращи азотния оксид субстрати, както и на най-новите, ензимно повлияващи съставки за светкавично увеличаване на мускулния обем и подобряване на когнитивните функции и концентрацията.

   2.Фаза на формулата захранва мускулите с градивни вещества и съставки, повишаващи силата, като креатин, таурин и бета-аланин, преди, по време на и след тренировката.

   3.Фаза е когнитивната бленда, която не разчита основно на стимуланти, съдържа минимални количества кофеин, и вместо тях залага на натурални подобрителина на възприятията и концентрацията, като екстрактите от благороден дендробиум (Dendrobium nobile) и канна (скелетиум, Sceletium tortuosum). Те подобряват не само скоростта на реакциите, но и контрола върху движенията и провеждането на нервните импулси от и към мускулите. 

   Начин на употреба: 1-2 мерителни лъжици, 30 минути преди тренировка. 

    

   SCIVATION
   SCI01

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: