За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   AMIX Whey Pure Fusion 2.3kg
   AMIX Whey Pure Fusion 2.3kg
   AMIX Whey Pure Fusion 2.3kg

   AMIX Whey Pure Fusion 2.3kg

   110,00 лв.
   вкл. ДДС
   Без данък

   Поддържайте бърз растеж и регенериране на Вашите мускули и се наслаждавайте на отличния и изпълващ с мек вкус Amix Whey Pure FUSION Protein.

   Вкус :
   Брой:

   Представяме ви висококачествен суроватъчен протеин с отличен вкус без съдържание на аспартам. Продуктът съдържа 75% чист протеин, съставен от обработен при ниска температура, незабавно разтворимсуроватъчен протеин концентрат (WPC) и CFM суроватъчен изолат, което осигурява на продукта висока биологична стойност.

   Суроватъчният протеин на Amix се усвоява бързо и лесно от организма и е с високото съдържание на BCAA и L-глутамин, тази хранителна добавка е в състояние да спре катаболизма и да даде начало на синтеза  на протеин  в тялото. Поддържайте бърз растеж и регенериране на Вашите мускули. Наслаждавайте на отличния и изпълващ с мек вкус  Whey Pure FUSION Protein.

   L-Глутаминът действа антикатаболно, предотвратявайки мускулното изтощение, което може да бъде причинено вследствие на дълги, обширни цикли от физически упражнения, подпомага увеличаването на силата и мускулната маса.

   Аминокиселините с разклонена верига(BCAA) изграждат приблизително 1/3 от скелетната мускулна маса. Те имат антикатаболен ефект и играят важна роля в синтеза на мускулния протеин.

   - Допринася за изграждането на стойностна мускулна маса 
   - Предпазва тъканта от катаболизъм 
   - Съдържа висококачествен суроватъчен протеин концентрат и CFM суроватъчен протеин изолат 
   - Ускорява възстановяването 
   - Засилва мускулния растеж 
   - Притежава отличен вкус и НЕ СЪДЪРЖА АСПАРТАМ 
   - Подсладен с SPLENDA сукралоза

   Начин на употреба: Смесете 1-2 лъжици от продукта с 180-250 ml вода или нискомаслено мляко. Използвайте блендер или ръчен шейкър, разбъркайте за 30 секунди. Приемайте 2-3 дози дневно, в зависимост от дневните нужди от протеин.

    

    

    

    

    

   AMIX
   amix1

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: