За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   MYPROTEIN Milk Protein Smooth - 1000 g
   MYPROTEIN Milk Protein Smooth - 1000 g
   MYPROTEIN Milk Protein Smooth - 1000 g

   MYPROTEIN Milk Protein Smooth - 1000 g

   62,00 лв.
   Без данък

   Milk Protein Smooth на фирмата MYPROTEIN представлява млечен протеин концентрат извлечен от ултра-филтрирано обезмаслено мляко.

   Брой:

   Milk Protein Smooth е млечен протеин концентрат, получен от ултра-филтрирано обезмаслено мляко.Тази усъвършенствана формула е отличен източник на родния казеин и суроватъчен протеин (казеин 80% и суроватка 20%). Млечния протеин осигурява изключително гладка консистенция с изключително чист и неутрален вкус.


   Milk Protein Smooth е произведен с помощта на най-новите техники, като е преминал през ниска топлинна обработка, за да се избегне по всякакъв начин денатуриране.


   Благодарение на производствения процес, протеинът има отлично смесване.Вкусът е изключително неутрален, дори повече, отколкото други млечни протеинови продукти. Може да се консумира в различни форми, включително като: протеинови шейкове, шейкове, смутита и кисели млека.


   Milk Protein Smooth е бавноусвоим протеин, като освобождава в удължен период аминокиселини. Това го прави идеален суплемент, когато имате нужда от бавноусвоими протеини. Може да го консумирате вечер преди лягане или рано сутрин в комбинация със суроватъчен протеин.


   Milk Protein Smooth има уникален аминокиселинен профил и е с високо съдържание на верижно разклонени аминокиселини (BCAA).То е с много ниско съдържание на мазнини и е отличен източник на калций.


   Milk Protein Smooth съдържа до 78% Мицеларен казеин.


   Протеинът дорпинася за поддържането и прираста на чиста мускулна маса. Препоръчваме да добавите 1 голяма мерителна лъжица (30гр.) към 150-300мл. прясно мляко или вода. Консумирайте по всяко време на деня, когато имате нужда от качествен източник на белтъчини.Продуктът е подходящ за прием преди лягане.


   Пазете на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина. Да се използва като допълнение към една богата и разнообразна диета и активен начин на живот. Този продукт се препоръчва на вегетарианци ивегани.

   MYPROTEIN
   MYPROTEIN41

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: