За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   Biotech Tri Creatine Malate 300 gr
   Biotech Tri Creatine Malate 300 gr

   Biotech Tri Creatine Malate 300 gr

   25,00 лв.
   вкл. ДДС
   Без данък

   Уникалната молекулна структура на tri creatine malate води до голямо покачване на чистата мускулна маса и висока плътност на мускулната тъкан.

   Брой:

   ТРИ КРЕАТИН МАЛАТ НА ПРАХ. БЕЗ ВКУС

   В 1 ДОЗА:
   • 5000 mg три креатин малат

   Tri Creatine Malate е добавка в прахообразно състояние съдържаща 5000 mg три креатин малат във всяка доза. Той представлява специално съединение, съставено от три креатинови молекули, свързани с една молекула ябълчена киселина.  Връзката между тях се разпада от стомашните киселини, като се отделя чист креатин, който в последствие бива абсорбиран. Креатинът повишава производителността при интензивни упражнения с краткотрайни, последователни повторения, но само ако дневният прием достига 3 g.Както и останалите продукти на BioTech USA, Tri-Creatine Malate е произведен от безвредни за здравето, специално подбрани съставки.

   Tri Creatine Malate в сравнение с креатин монохидрата показва значителна разлика.
   • Той не свързва вода в клетъчните стени.
   • В стомаха се разделя на креатин и ябълчена киселина. Ябълчената киселина спомага за изхвърлянето на амоняка от мускулите, който е вторичен продукт при процеса на образуване на мускулна енергия. Амонякът причинява сковаване на мускулите и премахването му ще спомогне за по-добрата им работа.
   Креатинът поддържа енергийните нива като превръща АДФ отново в АТФ. Tri Creatine Malate подпомага по-доброто представяне като увеличава енергийните запаси и премахва вредните вторични продукти.
    
   tri-creatine-malate eng

   Начин на употреба:

   300 g (60 дози)

   Приемайте по 5 гр (1 чаена лъжичка) 30 мин преди тренировка.

    

    

    

   BIOTECH
   biot57

   Техническо описание

   Тегло
   300.00 gr

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: