За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   4+ Nutrition LIQUID D+ 15ml
   4+ Nutrition LIQUID D+ 15ml
   4+ Nutrition LIQUID D+ 15ml

   4+ Nutrition LIQUID D+ 15ml

   • ВИТАМИН Д течна формула
   • Съдържа 50 ug / 2000 iu в доза от 0,5 мл
   • 30 дози/15мл в опаковка
   • Без Глутен
   • Подпомага структурата на тялото
   • Подхранва и поддържа здрава костната система
   • Укрепва имунната система
   • Предпазва от бъбречни заболявания
   • Помага при депресия
   ден
   ч.
   мин.
   сек.
   Брой:

   LIQUID D+ в течна форма е най- бързият начин да набавим витамин D на нашето тяло, подходящ за засилването на имунитета, поддържа нивата на калции в кръвта, което е ocнoвeн фaĸтop пpи изгpaждaнeтo и пoддъpжaнeтo нa здpaвa ĸocтнa cиcтeма.

   СЪСТАВ:
   Слънчогледово масло, Холекалциферол ( Витамин D), антиоксидант: екстракт от токоферол.

   НАЧИН НА УПОТРЕБА
   Приемайте препоръчителна дневна доза от 0.5 мл /2000iu , веднъж дневно в директен прием или разтворено във вода

   Витамин D е мастноразтворим витамин, препоръчителен за засилване на имунитета, регулиране нивата на калции в кръвта, което е ocнoвeн фaĸтop пpи изгpaждaнeтo и пoддъpжaнeтo нa здpaвa ĸocтнa cиcтeма. Витамин D има способността да влияе на около 2000 гена в човешкия организъм. Той подпомага способността на организма да се бори с инфекции и хронично възпаление, като произвежда стотици антимикробни пептиди, най-важният от които е кателицидин, срещащ се в много широкоспекътни противовъзпалителни и антивирусни продукти. Това е едно от обясненията защо Витамин D е толкова ефективен срещу настинки и грипни състояния.
   Доказано е , че Витамин D е превантивно средство за автоимунни заболявания като аутизъм, сърдечносъдови заболявания, диабет, високо кръвно налягане, невромускулни заболявания, остеопороза.
   Статистическите данни, показващи, че 60-80% от хората страдат от дефицит на витамин D, и насоките на EFSA (Европейски орган за безопасност на храните) показват, че препоръчителният достигнат прием наа витамин D е в дневната доза от 50ug/ 2000 iu. Дефицитът на редовно излагане на слънчева светлина, както и съвременният забързан често води до възпрепятстване от набавяне на здравословно количество Витамин D по натурален начин. Затова приемът му от външни източници е напълно задължителен. Liquid D+ в течна форма е най-бързо усвоимият и натурален начин за прием на жизнено важният Витамин D.

   4+ Nutrition
   4+1013

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: