За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

  • Нов
  • -15%
  • -15%
4+ Nutrition ImmuC+ 15 сашета
4+ Nutrition ImmuC+ 15 сашета

4+ Nutrition ImmuC+ 15 сашета

12,75 лв.
15,00 лв.
Спестявате 15%
Без данък
За превенция и лечение при настинка, грип и заболявания на горните дихателни пътища

1000 mg витамин С на доза
Цинк Цитрат е важен минерал за развитието и функционирането на имунната система
ƎкинаКос - смес от екстракти от 3 вида ехинацея и жен-шен с имуномодулиращо действие благодарение на високата концентрация на полизахариди
С вкус на портокал
15 сашета

ImmuC+ е хранителна добавка на базата на витамин C, ехинацея, женшен и цинк цитрат, предназначена да поддържа имунната система и естествените защитни сили на организма.
ден
ч.
мин.
сек.
Брой:
СЪСТАВ:
Изомалт; L-аскорбинова киселина (витамин С), подсладители: еритритол, сукралоза, ацесулфам К; аромати, ƎkinaKos (комплекс от сухи екстракти от ехинацея (Echinacea purpurea (L.) Moench корен, надземна част и цветове, Echinacea pallida (Nutt.) Nutt. корен, надземна част и цветове, Echinacea angustifolia DC. корен) и коренни полизахариди на Panax ginseng C.A. Meyer тит.мин.30% общо полизахариди), антислепващ агент: силициев диоксид; цинков цитрат.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Приемайте по 1 саше на ден, препоръчително през първата част на деня. Изсипете сашето директно върху езика (не е нужно вода, за да се разтвори).ImmuC+ съдържа 1000 mg. витамин C на доза, в удобни сашета. Витамин C е жизненоважен елемент за поддържането на имунната система и за множество функции в тялото ни. Този витамин предпазва тялото от оксидативното действие и стрес, благодарение на високата си антиоксидантна активност. Влияе върху образуването и развитието на лимфоцити и NK (Natural killer) клетки, специлиазирани клетки, които се борят срещу патогените и инфекциите.

ƎkinaKos е специално разработен комплекс от 3 вида ехинацея и жен-шен. Това са натурални адаптогени, които спомагат на тялото да се адаптира по-лесно към всякакъв вид стрес - физически и психически. Ехинацеята се изпозлва за превенция и лечение на настинки, грип и заболявания на горните дихателни пътищ, докато жен-шена спомага производството на антитела за борба с инфекции и бактерии.

Цинк цитрат е елемент, който се използва за засилване на имунната система и за съкращаване времето и интезитета при лечение на настинка и грип.
4+ Nutrition

Конкретни референции

В следната категория има още 16 продукта: