QNT CARE Neurone - 90 Vegan Caps

qnt1802

QNT

  • Подпомага мозъчната функция
  • Стимулира когнитивните функции
  • Подобрява концентрацията

Повече детайли

42,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Защо Neurone?

 

Възрастта, стресът, умората са всички неща, които влияят на мозъка, което от своя страна влияе пряко върху паметта и концентрацията по отрицателен начин. За да се противопостави на тези проблеми, мозъкът се нуждае от хранителни вещества, които за съжаление не винаги могат да бъдат намерени в перфектни количества в ежедневната диета. Neurone е хранителната добавка, която може да ви предостави решение за противодействие на тези вредни ефекти.

 

Състои се от активни съставки, които ще ви донесат необходимите вещества. Поради възрастта концентрацията, вниманието или паметта ни намаляват.

 

Важно е да се грижите за мозъка, ако постоянно получавате много информация всеки ден. Ето защо е важно да осигурите на мозъка си хранителните вещества, необходими за правилното му функциониране. Балансираната диета и здравословният начин на живот не винаги са 100% постижими. Ние предлагаме Neurone, с чиято помощ мозъкът ви ще се възползва от ценните хранителни вещества. Той ще насърчи концентрацията ви за по-добра работоспособност, както и по-ясен и остър ум.

 

Тази добавка съдържа съставки, избрани за повишаване на производителността и ангажиране на ума, когато е необходимо. Тези елементи са внимателно подбрани, тъй като съдържат активни съставки, които стимулират когнитивните функции и следователно подобряват паметта и концентрацията.

 

ВИСОКА КОНЦЕНТРАЦИЯ ОТ АМИНОКИСЕЛИНИ

 

Хранителната добавка Neurone съдържа висока концентрация на L-тирозин, аминокиселина, която се бори с физическата и психическата умора. Участва в образуването на няколко важни елемента за нервната система като допамин, норадреналин и адреналин. Това са невротрансмитери, които са изключително полезни за мозъка. Те подобряват когнитивните способности и помагат за реагиране на стрес. Насърчава по-добра бдителност. В допълнение, L-тирозинът компенсира недостатъците, които водят до умора и следователно ще стимулира концентрацията.

 

Формулата съдържа също L-теанин, друга аминокиселина с положително въздействие върху мозъка. Той е една от основните активни съставки в зеления чай, която действа върху нервната система. L-теанинът помага за намаляване на психическия и физически стрес, както и нарушенията на съня. Този антистрес ефект подобрява концентрацията. Освен това, връзката му с кофеина увеличава десетократно влиянието му върху когнитивните функции.

 

ТАУРИН И КОФЕИН ЗА ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ

 

Невротрансмитерите в мозъка също могат да бъдат стимулирани от кофеина. Той се използва за генериране на енергия и стимулиране на мозъчната функция. Бързото му усвояване в тялото директно стимулира когнитивните способности. Кофеинът оптимизира работата на мозъка, като помага за бдителността, паметта и концентрацията. Като осигурява тласък, кофеинът помага за намаляване на умората, стреса и подобрява разсъдъка.

 

Тауринът има ролята да удължи ефекта на тази хранителна добавка. Всъщност тауринът, добавен в Neurone, действа положително, за да стимулира мозъчните функции с течение на времето. Използването му разширява действието на добавката Neurone върху нервната система, като осигури доза тонус и жизненост. Следователно концентрацията се повишава и намаляването на умората е още по-голямо. Следователно тауринът насърчава укрепването на мозъчните функции.

 

ГИНКО БИЛОБА И Б ВИТАМИНИ, КЛЮЧОВИ ЗА МОЗЪКА

 

Гинко билоба, което е част от нашата хранителна добавка Neurone е растение, известно със своите ползи за мозъчната дейност. Родом от Азия, това растение, което може да живее до 1000 години, съдържа невероятни свойства. Листата му се използват от много години не само за поддържане, но и за стимулиране на паметта и концентрацията. Всъщност това растение е признато за поддържане на когнитивните функции и по този начин е идеалният съюзник на вашия мозък. Листата на гинко съдържат активните съставки (флавоноиди и гинкголиди), които насърчават по-доброто кръвообращение. Както знаете, добре напоеният и добре наситен с кислород мозък е здрав мозък, в който е осигурено правилното функциониране на невроните.

 

И накрая, витамините от група В са част от уникалната формула, разработена за добавката Neurone. Състои се от витамини В6, В9 и В12. Всички те са от съществено значение за правилното функциониране на нервната система. Идеални за борба с умората и загубата на памет, техният принос в тази добавка осигурява всички ежедневни нужди на тялото. Тези витамини, които играят основна роля в синтеза на невротрансмитери, насърчават паметта и ученето. Освен това те участват в обновяването, развитието и защитата на нервните клетки. Този комплекс от витамини от група В е идеалната комбинация за добро здраве на мозъка.

 

  • Кога да приемаме NEURONE?

По време на кранене(Най-добре по обяд)

 

  • Колко капсули?

3 капсули дневно

 

  • Как да приемаме?

Приемаме с чаша вода

 

  • Една разфасовка?

30 дни

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

QNT CARE Neurone - 90 Vegan Caps

QNT CARE Neurone - 90 Vegan Caps

  • Подпомага мозъчната функция
  • Стимулира когнитивните функции
  • Подобрява концентрацията
Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!