QNT CARE STRESS TEMPORARILY - 90 vegan CAPS

qnt2002

QNT

  • Помага за борба със стреса
  • Подсигурява релаксация
  • Облекчава безсънието

Повече детайли

42,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Защо да приемаш добавката STRESS TEMPORARILY?

 

Благодарение на активните съставки на Stress Temporarily можеш да се сбогуваш с притесненията пречещи ти в живота. При появата на разнообразни притеснения и депресия, главният проблем е загубата на концентрация. Преработването пречи на релаксацията и се отразява на съня. В допълнение, може да доведе до преумора и дори инсомния, срещу които не можем да се борим.

 

Добавката Stress Temporarily ти осигорява спокойствието, от което се нуждаеш, за да постигнеш вътрешен мир.

 

Тревогите от ежедневието ви засягат и увеличават стреса ви десетократно. Прекомерната работа също може да доведе до загуба на концентрация. Малко по малко всички тези дребни притеснения могат да ви попречат да спите добре. Ежедневните притеснения влияят на морала ви и ви карат да се тревожите, което не винаги е благоприятно за доброто психично здраве. Хранителната добавка Stress Temporarily ви помага да си върнете спокойствието, от които се нуждаете, за да можете отново да се наслаждавате на живота. Поради активните съставки на естествените си компоненти, тази добавка ви помага да се борите със стреса, за да можете отново да процъфтявате.

 

Стресът, тревожността и претоварването са често срещани врагове в наши дни. Те могат да бъдат причинени от климата, околната среда, работата, ученето и много други фактори в днешното общество. Освен това всички тези малки притеснения могат да имат отрицателно въздействие върху психическото ви благополучие. Каквато и да е причината за стреса, целта е отново да се стремим към балансиран живот. Хранителната добавка Stress Temporarily ви помага да възстановите този вътрешен баланс. След това отново ще можете да се насладите на моменти на релаксация.

 

ЗДРАВ УМ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРЕДИМСТВАТА НА ПРИРОДАТА

 

За да не ви завладее стреса, формулата на нашата хранителна добавка е разработена основно от растения с активни съставки, които намаляват тревожността. Тези растения ви помагат да намерите спокойствие за благополучието на вашето морално здраве, докато сте изправени пред постоянния стрес на живота. Съставките, които съдържа добавката Stress Temporarily, ви позволяват да се възползвате от техните предимства, като се опълчвате на стрес и тревожни разстройства.

 

Първата съставка е валериана. Това растение, използвано в древна Гърция за борба с безсънието, е известно с многото си успокояващи свойства. Помага ви да се отпуснете и намалява събужданията през нощта. Освен че действа при нарушения на съня, действието му действа и при нервна възбуда и тревожност. Включвайки детоксикиращи действия, ползите от него ще ви помогнат да се отпуснете, като понижи свързаното със стреса кръвно налягане и ще ви помогне да отпуснете мускулите си. В резултат на това качеството на съня ви ще се подобри и следователно ще чувствате по-малко умора през целия си ден.

 

Маточината е второто растение, съдържащо се в хранителната добавка Stress Temporarily. В комбинация с валериана, успокояващите свойства на двете растения действат в синергия, което прави възможно ефектът на техните активни съставки да се увеличи десетократно. Релаксиращите свойства на маточината ви позволяват да се справите с претоварването, като облекчавате нервността. Освен че ви помага да се справите с тревожността, маточината действа като стимулатор на мозъчната функция и има благоприятен ефект върху емоционалното състояние.

 

Накрая са добавени също Л-теанин, както и витамини Б6 и Б12 в хранителната добавка Stress Temporarily. Л-теанинът е аминокиселина, която действа върху нервната система. Л-теанинът е една от основните активни съставки в зеления чай и неговото действие допринася за благополучие, като намалява особено психическия и физически стрес. Като успокоява ума, ползите от релаксацията повишават умствената концентрация. Освен това помага за намаляване на проблемите, свързани със съня. Витамините Б6 и Б12 допринасят за нормалното функциониране на нервната система. В допълнение, те също така осигуряват устойчивост на стрес, като участват в образуването на невротрансмитери.

 

Следователно хранителната добавка Stress Temporary ви помага да си възвърнете усещането за благополучие, като поставяте ума си в идеален нервен баланс. Като ви помага да отпуснете мускулите си, ползите от тази добавка ви носят усещане за спокойствие. Вашето усещане за благополучие се подсилва от действието му за облекчаване на вътрешното напрежение. Освен това, като облекчава стреса, подпомага добрата обща сърдечно-съдова функция. Добавката Stress Temporarily е вашия помошник за борба със стреса.

 

 

  • Кога да приемате STRESS?

 

STRESS трябва да се приема с хранене (в идеалния случай по обяд).

 

  • Колко капсули?

 

3 капсули на ден.

 

  • Как да приемате вашите капсули?

 

Просто ги приемате с голяма чаша вода.

 

  • Една бутилка?

 

30 дни.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

QNT CARE STRESS TEMPORARILY - 90 vegan CAPS

QNT CARE STRESS TEMPORARILY - 90 vegan CAPS

  • Помага за борба със стреса
  • Подсигурява релаксация
  • Облекчава безсънието
Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!