За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   Dymatize Glutamine 1000 gr
   Dymatize Glutamine 1000 gr
   Dymatize Glutamine 1000 gr

   Dymatize Glutamine 1000 gr

   138,00 лв.
   вкл. ДДС
   Без данък

   Glutamine на Dymatize. Качествата на L-глутамина да предпазва от мускулен разпад, да подпомага мускулната дейност и да подсилва имунната система напрвиха глутаминът задължителен за всеки трениращ!

   Брой:

   Глутаминът е най-изобилната по количество свободна аминокиселина в организма, която се съдържа главно в мускулите на тялото. 

   Качествата на L-глутамина да предпазва от мускулен разпад, да подпомага мускулната дейност и да подсилва имунната система направиха глутаминът задължителана и неоценима добавка за всеки трениращ.

   Глутаминът се намира в големи количества в мускулите и е лесно достъпен, когато е необходим за синтезата на белтъците на скелетната мускулатура. Тъй като тази аминокиселина подпомага изграждането и подържането на мускула, допълнителният глутамин е подходящ при спазващите диети и културисти.

   Начин на употреба:

   Като хранителна добавка, приемайте по една чаена лъжичка дневно . Смесете Glutamine с вода или любимата ви напитка. Консултирайте се с лекар преди употреба, ако имате някакво медицинско състояние. Да не се използва от бременни или кърмещи. Да се ​​съхранява на недостъпно за деца място.

    

    

   DYMATIZE
   dymatize27

   Техническо описание

   Тегло
   1000.00 gr

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: