За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   NUTREND ARGININE 120 caps.X500mg.
   NUTREND ARGININE 120 caps.X500mg.

   NUTREND ARGININE 120 caps.X500mg.

   38,00 лв.
   Без данък

   500 мг чист аргинин в една капсула.

   Брой:

   500 мг чист аргинин в една капсула. Аргининът е амино- киселина, използвана за увеличаване производството на азотен окис (NO). Засилва кръвния ток и често се използ- ва в продукти, предназначени за подобряване на сексуалните функции. Повишава нивото на растежния хормон и помага за поддържане на точното съотношение между мускули и мастна тъкан.


   ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА:


   растеж на мускулна маса – увеличава производството на самотропин (хормон на растежа – STH). Стимулира производството на NO – повишен кръвен ток. Стимулера сексуалния тонус. Подпомагане на имунната система. Ускоряване на възстановителните процеси. Подобряване на силата, растежа и поддържа- нето на мускулна маса. Намалява нивото на холестерол. Подобрява сперматогенезата.


   • Чиста свободна форма на аргинин

    ДЕЙСТВИЕ: Чиста форма на аминокиселината аргинин със силен анаболен ефект. Участва в изграждането на чиста мускулна маса и предпазва от катаболен процес. Стимулира отделянето на хормона на растежа, подпомага възстановяването, повишава енергетичния потенциал и използва телесните мазнини като източник на енергия, подобрява сексуалния тонус. Прекурсор на азотния оксид.


   НАЧИН НА УПОТРЕБА:


   Капсулите  се поглъщат с достатъчно количество вода или спортна напитка. Алкохолни напитки и мляко не са подходящи. Да не се превишава препоръчаното количество. Да не се дъвчат.


   ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ:


   За възстановяване и мускулен растеж - 4 капсули след тренировка. За подобрен сексуален тонус: 4 капсули вечер преди сън. За цялостно стимулиране на организма и имунната система: 2 капсули сутрин и 2 капсули вечер.

   АРГИНИН
    100 g1 capsule - 600 mg
   Energetic value1700 kJ/400 kcal10,2 kJ/2,4 kcal
   Proteins100 g0,6 g
   Saccharides0 g0 g
   Fats0 g0 g
   L-Arginin base83 g0,5 g
   NUTREND
   nutrend68

   Техническо описание

   Разфасовка
   120 капсули

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: