За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

  • -15%
  4+ Nutrition D Tox+ 120 caps
  4+ Nutrition D Tox+ 120 caps
  4+ Nutrition D Tox+ 120 caps

  4+ Nutrition D Tox+ 120 caps

  51,00 лв.
  60,00 лв.
  Спестявате 15%
  вкл. ДДС
  Без данък

  - Уникална Детокс Формула

  - 250 mg Екстракт от бял трън (Силимарин)

  - 450 mg (NAC) Н-Ацетилцистеин

  - 50 mg Алфа-Липоева киселина

  - 120 капсули в опаковка / 120 дози

  - Подпомага функцията на черният дроб

  - Пречиства тялото от токсини 

   

  D TOX + e продукт с мощно антиоксидантно действие. Той подпомага черният дроб и притежава адаптогенни свойства.

   

  ден
  ч.
  мин.
  сек.
  Брой:

  СЪСТАВ:

  N-ацетилцистеин, екстракт от бял трън (Silybum Marianum gaertn)  80% силимарин) алфа-липоева киселина, желатинова капсула, антислепващ агент: магнезиев стеарат, силициев диоксид.

  НАЧИН НА УПОТРЕБА:

  1 доза дневно (2 капсули), препоръчително на празен стомах

   

  D-TOX+ е диетична добавка под формата на капсули, съдържаща н-ацетилцистеин, екстракт от магарешки бодил и алфа липоева киселина. Благодарение на пречистващите свойства на екстракта от бял трън, този продукт помага на атлетите да се избавят от нежеланата водна задръжка в тялото. Освен това, магарешкият бодил е мощен антиоксидант, който помага да се поддържа здравето на храносмилателния тракт и функциите на черния дроб.

  Ацетилцистеин, наричан също н-ацетилцистеин е ацетилатна форма на аминокиселината L-цистеин. Тази активна съставка е достъпна както като хранителна добавка, така и като лекарство. Ацетилцистеин е широко използван при лечение на респираторни заболявания, като бронхит или при парацетамолна токсичност.

  NAC (н-ацетилцистеин) е тип L-цистеин, освобождаван там, където ацетилцистеиновата молекула е по-стабилна от единична аминокиселина и подобрява клетъчната абсорбация на самия цистеин. С приема на ацетилцистеин като хранителна добавка се противодейства на свободните радикали, тъй като тази молекула има силно понижаващо оксидацията действие.

  Липоевата киселина осъществява антиоксидантно действие, а хромът е коензимен фактор, свързан с разграждането на трите основни макронутриента. Той помага да се поддържат физиологичните нива на глюкозата, тъй като при по-ниска от необходимото доставка се повишава производството на инсулин.

   

  4+ Nutrition
  4+47

  Конкретни референции

  В следната категория има още 16 продукта: