За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

  • -15%
  QNT BCAA Powder 350 g
  QNT BCAA Powder 350 g
  QNT BCAA Powder 350 g
  QNT BCAA Powder 350 g

  QNT BCAA Powder 350 g

  55,25 лв.
  65,00 лв.
  Спестявате 15%
  Без данък

  2 : 1 : 1 - Това е най-старата, изследвана и ,може да се каже, утвърдена комбинация

  ден
  ч.
  мин.
  сек.
  Вкус :
  Брой:

  BCAA 8500 е продукт който съчетава трите верижно-разклонени аминокиселини - BCAAs,Левцин - Leucine, Изолевцин - Isoleucine и Валин - Valine с уникален и освежаващ вкус на лайм.

  Трите незаменими, верижно-разклонени аминокиселини - BCAAs  Левцин, Изолевцин и Валин играят основна роля при стимулиране на белтъчния синтез, оптимизиране на възстановителните процеси в организма, изгарянето на подкожните мазнини, укрепването на функцията на имунната система и поддържането на положителен азотен баланс.

  Ние от QNT знаем, че за постигането на оптимални спортни резултати и поддържането на върхова спортна форма, приемът на верижно-разклонени аминокиселини - BCAAs трябва да бъде завишен и правилно разпределен. 

  Периодът преди, повреме и непосредствено след тренировка е моментът в който тялото има най-голяма нужда от аминокиселини и особено от BCAAs. Често обаче, дори най-добре структурираната хранителна и суплементарна програма среща затруднения при изпълнението на тази задача.

  BCAA 8500 позволява на всеки спортуващ да посрещне завишените нужди на своя организъм по невероятно вкусен и освежаващ начин.

  В 10 г (1 доза) BCAA 8500 се съдържат над 8 г  микронизирани BCAAs в перфектно съотношение 2:1:1 и с отлична разтворимост.

  Край на горчивите и ужасни на вкус прахообразни форми на BCAAs, край на досадната, неразтворима "пяна", която остава по шейкъра.

  Просто разтворете 1 доза BCAA 8500 във вода или любимата си напитка и се насладете на фантастична тренировка и отлично възстановяване.

  Продуктът се предлага с вкус: Лайм

  Начин на прием: За постигане на оптимални резултати, разтворете 20 г (2 дози) BCAA 8500 в 500 мл вода или течност по Ваше предпочитание и започнете приема непосредствено преди началото на Вашата тренировка. Отпивайте от течността повреме на тренировката до нейния край.

  Начин на употреба:Разтворете 10 гр във вода и приемайте преди, по време и/или след тренировка.

  Можете да разгледате продукта в сайта на официалния вносител ТУК.

  QNT
  qnt33

  Конкретни референции