За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   GENIUS Flex-X5 500ml
   GENIUS Flex-X5 500ml
   GENIUS Flex-X5 500ml

   GENIUS Flex-X5 500ml

   43,00 лв.
   вкл. ДДС
   Без данък

   FLEX-X5 ОТ GENIUS NUTRITION®

   Е хранителна добавка в течна форма, създадена за да подпомага ефективно здравето на ставите, връзките и хрущялите, както и да поддържа структурата на костите.

   Вкус :
   Брой:

   FLEX-X5 ОТ GENIUS NUTRITION®

    

   Е хранителна добавка в течна форма, създадена за да подпомага ефективно здравето на ставите, връзките и хрущялите, както и да поддържа структурата на костите.

    

   ХИДРОЛИЗИРАН КОЛАГЕН

    

   Добавките с колаген помагат за поддържането на целостта на хрущяла, тъй като нивата на колаген намаляват в резултат на стареене или физическа активност. Намалените нива на колаген са свързани с риска от дегенеративни ставни състояния, като остеоартрит. Проучванията показват, че добавката колаген може да помогне за облекчаване на симптомите на остеоартрит и цялостната болка в ставите. Проучване, включващо 73 спортиста, които приемат по 10 грама колаген на ден в продължение на 24 седмици са показали значително намаляване на болката в ставите в сравнение с групата, която не е приемала добавка колаген. В друго проучване на група възрастни се дава по 2 грама колаген на ден, в продължение на 70 дни. Лицата, които са приемали колаген са докладвали за значително намаляване на болката в ставите и са били по-способни да се занимават с физическа активност в сравнение с тези, които не са получавали добавка колаген. Учените се съгласяват, че добавката колаген намалява възпалението, като подпомага ставите и облекчава болката.

    

   ХОНДРОИТИН

    

   Хрондоитин сулфатът има много функции: помага за абсорбирането на хранителните вещества в ставния хрущял, помага за задържане на ензимите, които разграждат ставния хрущял и забързва изграждането на хрущял. В резултат на това, тази съставка е от съществено значение за поддържане на здрав ставен хрущял.

    

   ГЛЮКОЗАМИН

    

   Глюкозаминът се среща по естествен път в ставния хрущял. Той е силно бионаличен и има бърза степен на абсорбция. Глюкозаминът възстановява износените и повредени хрущяли и поддържа целостта и подвижността на ставите.

    

   МСМ

    

   МСМ помага за поддържане на ставната структура, здравина и подвижност; той се бори с ефектите на някои ензими, антитела, свободни радикали, токсини и възпалителни съединения, които са вредни за ставите; подпомага синтеза на основните компоненти на ставния хрущял: хондроцити и извънклетъчен матрикс на колаген, гликозаминогликани (хондроитин сулфати, протеогликани, хиалуронова киселина) и спомага за поддържането на структурата на костите.

    

   Намалява болките в ставите: спомага за потискане на импулсите на болка по протежение на нервните влакна и подобрява мускулната релаксация.

    
   УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА

    

   ➠ Приемайте 15 ml на ден сутрин, след закуска.

    

   Съхранявайте на хладно място без светлина. След отваряне поставете в хладилника. Използвайте в рамките на 2 месеца след отваряне.

    


    Не приемайте добавката ако сте бременна или кърмите. Дръжте далеч от деца. Тази хранителна добавка не бива да се използва като заместител на разнообразната и балансирана диета. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да се употреби преди посочената дата на опаковката. Съхранявайте на хладно и сухо място.

   GENIUS NUTRITION
   gen32

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: