За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

 • Нов
 • -20%
 • -20%
VITAL JOINT ADVANCED X8 60 caps
VITAL JOINT ADVANCED X8 60 caps
VITAL JOINT ADVANCED X8 60 caps

VITAL JOINT ADVANCED X8 60 caps

56,00 лв.
70,00 лв.
Спестявате 20%
Без данък

КОМПЛЕКСНА ФОРМУЛА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА СТАВИ, ХРУЩЯЛИ И СУХОЖИЛИЯ

 • Мощна противовъзпалителна формула.
 • При растежения, травми и хронични болки в опорно-двигателният апарат.
 • При симптоми на Остеопороза и Гонартроза.
 • Помага за намаляване на болката и възпалението в ставите.
 • Помага за регенерирането на хрущяла.
 • Помага при симптоми на артрит и остеоартрит.
 • Подобрява еластичността на ставните връзки.
 • Намалява износването на ставния хрущял.
 • Съдържа 40mg UC-II® Натурален Колаген (тип2)
 • Съдържа Екстракт от Босвелия (Boswellia serrata)
 • Съдържа Екстракт от Куркума (Curcumin phytosome® – Meriva®)
 • Съдържа Глюкозамин Сулфат
 • Съдържа Хондроитин Сулфат
 • Съдържа МСМ (Метилсулфонилметан)
 • 30 дози в опаковка

 VITAL JOINT е подсилена революционна формула, базирана на 8 активни съставки в перфектна синергия,подобряваща функционалността на ставите и хрущялите след физическо натоварване или износване през годините. Намалява Възпалителните Процеси и болките и подпомага опорно-двигателният апарат.

 

ден
ч.
мин.
сек.
Брой:

СЪСТАВ:
D-глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат (90%) (рибен), капсула (покриващ агент: хидроксипро-илметилцелулоза), Curcumin Phytosome® – Meriva®: екстракт от куркума [пълнител: микрокристална целулоза, емулгатор: лецитин от соя, корен от Curcuma longa екстракт], метилсулфонилметан (MSM), L-аскорбинова киселина (витамин С), екстракт от босвелия серата (Boswellia serrata, смола, 65% босвелиева киселина), UC-II® (натурален колаген тип II, стабилизатор: калиев хлорид) 25% колаген, оризово брашно, антислепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини, екстракт от черен пипер 25:1 (Piper nigrum, плод) (BioPerine®, 95% пиперин).

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Приемайте 2 капсули дневно сутрин.
При силен възпалителен процес приемайте от 2  капсули 3 пъти дневно между основни хранения.
При профилактика и засилване на ставната система и хрущялната тъкан до 2 капсули дневно.

 VITAL JOINT е подсилена революционна формула, базирана на 8 активни съставки в перфектна синергия,подобряваща функционалността на ставите, заздравява хрущялите след физическо натоварване и износване през годините. Намалява Възпалителните Процеси и болките и подпомага опорно-двигателният апарат.

 

Помага за намаляване на болката и възпалението в ставите.

Помага за регенерирането на хрущяла.

Помага за подобряване за мобилността и подвижността на ставите.

Насърчава синтеза на колаген в тялото.

Помага в борбата с артрит и остеоартрит.

Има антиоксидантни свойства.

Подпомага доброто здраве на ставите.

40 mg UC-II® и 300 mg Ovomet® на доза.

С витамин С и екстракт от черен пипер BioPerine®.

 Vital Joint е хранителна добавка, подобряваща функционалността на ставите, заздравява хрущялите след физическо натоварване и  износване през годините или физическа травма. Ставният хрущял изпълнява изключително важни функции, включително предотвратява износването на ставните връзки, което често възниква в резултат на натоварващи и повтарящи се спортни упражнения с висока интензивност.

 UC-II® (Натурален колаген тип II): е патентована формула, съпровождана от множество клинични проучвания, които гарантират неговата ефективност за поддържане и подобряване на здравето на ставният апарат. Основната разлика с другите колагени е, че се нуждаете само от доза от 40 mg на ден в единична доза. При прием на 40 mg UC-II®, тройната спирала на колаген тип II достига до тънките черва и там се абсорбира на нивото на пейеровите петна. В тези плаки от чревна лимфоидна тъкан се провокира имунна функция, която стимулира чревното производство на Т-лимфоцити, които чрез кръвоносните и лимфните съдове достигат до увредените места на ставният апарат, от остеоартрит или травма или ставно износване, по този начин се стимулира производството на противовъзпалителни цитокини (като TGF-ß и IL-10) и активират процеса на хондрогенеза (стимулира хрущяла да синтезира колаген тип II).

 Хондроитин сулфат е една от основните съставки съдържащи се в хрущяла, подпомагащи еластичността и гъвкавостта на ставните хрущяли, подложени на висока компресия и натоварване. В резултат на своята способност да запазва водата, хондроитин сулфат помага за смазването на ставите. Тъй като съдържанието на хондроитин сулфат намалява с възрастта е необходимо да се приемат хранителни добавки, съдържащи важните компоненти, способни да запазят нормалната функция на ставите и хрущялите.

 Глюкозаминът е вещество с произход глюкоза и глутамин. Той е включен в гликозаминогликаните (полизахариди с неразклонена верига), които от своя страна са включени в протеогликаните – протеини, съдържащи гликозаминогликани. Протеогликаните могат да бъдат открити във всяка тъкан в човешкото тяло, по-специално в извънклетъчната матрица.  Глюкозамин и хондроитин сулфат се създават от нашето тяло и не се доставят чрез храната. Тяхното съдържание в хранителните добавки е в готова за употреба форма.

 Curcumin phytosome® – Meriva®: Наличието на Екстрактът от Куркума на прозиводителя Meriva®, е доказано най-чистият патентован екстракт от Куркумин ( Куркума) познат в света. Куркумата е мощно противовъзпалително средство в норбата със свободните радикали. Повишава антиоксидантната защита в клетките и подобрява когнитивното здраве. Намалява болките и възпалителните процеси и инфекци при травми, хронични заболявания или за регенерация при физическо натоварване на ставният апарат.

 Boswellia serrata:  е едно от най-известните противовъзпалителни средства на аюрведичната медицина. Характеризира се с мощното си противовъзпалително и антиоксидантни свойство, подобрява мобилността на ставите и  стимулира кръвообращението.

 Друг важен компонент е MSM – МСМ (Метилсулфонилметан) , органично съединение, съдържащо сяра в биодостъпна форма. Използван като хондропротектор благодарение на способността си да стимулира синтеза на хрущяли, допринася за намаляване на възпалителните процеси и ставните болки. Метилсулфонилметанът също заздравява отворени рани и хематоми и спомага за нормализиране на стомашно-чревните функции.

DMi Nutrition

Конкретни референции

В следната категория има още 16 продукта: