За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   GENIUS Curcumin-XT 90caps
   GENIUS Curcumin-XT 90caps
   GENIUS Curcumin-XT 90caps

   GENIUS Curcumin-XT 90caps

   35,00 лв.
   вкл. ДДС
   Без данък

   Curcumin-XT е първокласен, висококачествен екстракт от куркума с подходяща концентрация, съдържащ куркумин и екстракт от пиперин за максимална бионаличност.

   Брой:

   Curcumin-XT е първокласен, висококачествен екстракт от куркума с подходяща концентрация, съдържащ куркумин и екстракт от пиперин за максимална бионаличност.

   -Подсилва имунната система.
   -Действа противовъзпалително.
   -Подобрява храносмилателната система.
   -Намалява отоци.
   -Намалява болката при артрит.

   Куркумата се използва в аюрведичната медицина от над 4000 години и в момента се радва на голяма оценка за впечатляващите ползи, които има за тялото.

   ПРЕДИМСТВА НА АКТИВНОТО ВЕЩЕСТВО

   Истинската тайна на популярността на куркумата е съединението, наречено куркумин. Куркуминът е мощен, противовъзпалителен антиоксидант, който има благопрятно действие върху почти всички системи на тялото - кожата, метаболизма, сърцето и кръвоносните съдове и дори мозъка!
   Може дори да е най-мощното противовъзпалително средство, известно в наши дни.
   Когато тялото страда, независимо дали става дума за лезия, болест, излагане на токсини от околната среда или заболявания, причинени от оксидативен стрес, първата реакция е възпалението. Чрез него тялото се намесва, за да се възстанови. Най-честите симптоми на възпаление са усещане за топлина, подуване и болка.
   Краткотрайното възпаление е естествен процес, който помага на тялото да се възстанови и да се върне към оптимално си функциониране. Но проблемът възниква, когато възстановяването не е пълно и възпалението продължава в организма за дълго време. Това е така нареченото хронично или персистиращо възпаление.
   Това е сложен биохимичен процес, свързан с хронични заболявания, включително:
   • сърдечни заболявания
   • рак
   • метаболитен синдром
   • язвен колит
   • автоимунни заболявания
   • артрит
   За щастие, куркуминът помага за предотвратяване или подобряване на тези състояния, защото инхибира ензимите, които причиняват възпаление.

   Curcumin – XT – е създаден така че,да бъде доставено на тялото адекватно количество. Това се случва благодарение на прибавеният Piperine – патентован екстракт от черен пипер. Пиперинът подпомага усвояването на Куркумин и намалява значително приемът на продукта, за да бъде активен и действащ.

   GENIUS NUTRITION
   gen27

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: