За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   Syntrax SuperGlu 500 gr
   Syntrax SuperGlu 500 gr

   Syntrax SuperGlu 500 gr

   65,00 лв.
   вкл. ДДС
   Без данък

   Super Glu на Syntrax представлява Глутамин, който е заменима аминокиселина, но е условно незаменима за хората, подложени на физически натоварвания.

   Брой:
   • Подобряване на възстановяването
   • Покачване на мускулна маса
   • Предпазване от загуба на мускулна тъкан
   • Стимулиране отделянето на растежен хормон

   Glu FM представлява изцяло естествен микронизиран глутамин на прах. Glu FM превъзхожда конкурентните синтетични форми на глутамин със специфична миризма и странен вкус. Производственият процес на Glu FM гарантира снежнобяла чистота и без нежелан вкус и миризма. И за да бъде качеството още по-високо, Glu FM е микронизиран, което прави приемането на всяка доза в удоволствие.

   superglu infopage080910 - superglu infopage.pdf

   Глутаминът е заменима аминокиселина, но е  условно незаменима за хората, подложени на физически натоварвания. Това е аминокиселината, която заема най-голям дял в скелетните мускули. При редовна употреба увеличава синтезата на протеин, предпазва от загуба на мускулна тъкан, повишава нивото на хормона на растежа и определя клетъчният обем. Глутаминът е необходим за правилното функциониране на имунната система и функционира като преносител на азота. След тежка тренировка нивата на глутамин в тялото падат с около 50% и затова приемът му е толкова важен. Подходящ е за прием и при възстановяване след тежки операции, стрес или боледуване.

   С какво Glu FM превъзхожда аналогичните продукти с глутамин?

   Glu FM е единственият микронизиран, напълно естествен чист глутамин, който няма нежелан вкус, цвят или миризма. Той представлява пухкав снежнобял инстантен прах прах, който се разтваря мигновено и незабележимо във вашата напитка.

   Ами другите глутаминови продукти?

   Глутаминови продукти, добити по синтетичен начин, могат да съдържат опасни съставки като разтворители и пестициди. Повечето от тези продукти имат неприятен вкус и специфична миризма.

   Защо е микронизиран?

   Микронизацията е процес, при който частиците глутамин стават изключително малки,  като по този начин той не само се разтваря мигновено и незабележимо, но и се повишава неговата биоактивност в организма.

   superglu 101910 - superglu.pdfsuperglu 1019101 - superglu.pdf

   Начин на употреба:

   Преди, след тренировка и вечер преди сън. През деня с храната.

   SYNTRAX
   SYNTRAX11

   Техническо описание

   Тегло
   0.50 kg

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: