За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

  • -15%
  QNT Amino Liquid 500 ml
  QNT Amino Liquid 500 ml
  QNT Amino Liquid 500 ml

  QNT Amino Liquid 500 ml

  34,00 лв.
  40,00 лв.
  Спестявате 15%
  Без данък

  QNT Amnino Liquid съчетава в себе си всички аминокиселини, като е използван суроватъчен протеин, като техен източник.

  ден
  ч.
  мин.
  сек.
  Брой:

  Amino Liquid представлява течни аминокиселини от изцяло суроватъчен източник с високо съдържание на аминокиселини разклонена верига - BCAAs.


  Аминокиселините са ключов компонент за всеки физиологичен процес в организма и набавянето на необходимите количества в точното време, не рядко е трудна задача, дори и за най-опитните атлети.


  В сравнение с традиционните форми на капсули и таблетки, течната форма на Amino Liquid прави аминокиселините още по-бързо и цялостно усвоими. За дори още по-добро усвояване, към формулата на Amino Liquid е добавен и Витамин B-6.


  Течните аминокиселини са отличен избор за всеки, както за атлети целящи максимума от своите тренировки, така и за обикновенния човек, който има за цел поддържането на високо здраве.


  В 1 доза от 25 мл Amino Liquid се съдържат 10 г аминокиселини и едва 3.6 г въглехидрати, които е под формата на фруктоза. За разлика от повечето продукти в този клас, Amino Liquid е разработен по иновативна технологията придаваща на продукта уникален вкус, който ще задоволи дори и най-претенциозното непце.


  Продуктът се предлага с вкус: Червени Плодове


  Начин на прием: Приемайте между 25 мл (1 доза) и 50 мл (2 дози) Amino Liquid дневно. В периоди на активни физически натоварвания или възстановяване след боледуване и/или операция, приемайте 25 мл (2 дози) Amino Liquid дневно. Препоръчителен е приема на 1 доза непосредствено след ставане и 1 доза веднага след физическото натоварване.


   


  Можете да разгледате продукта в сайта на официалния вносител ТУК.

  QNT
  QNT24

  Техническо описание

  Разфасовка
  500 ml

  Конкретни референции

  В следната категория има още 16 продукта: