За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   GENIUS Gluta-X5 405g/45serv
   GENIUS Gluta-X5 405g/45serv
   GENIUS Gluta-X5 405g/45serv

   GENIUS Gluta-X5 405g/45serv

   52,00 лв.
   Без данък

   • Предпазва мускулите от разграждане
   • Силна защита за имунитета
   • Унищожава млечната киселина
   • Чудесна антикатаболна защита
   • Добавя здравословен секрет към червата
   • Хидратация с електролити с кокосова вода

   Вкус :
   Брой:

   Добавката, за която най-вероятно ще прекарате следващите няколко минути четейки, е една от най-консумираните добавки от бодибилдърите и спортистите по света. И предимствата му не са само тези, за които сте чували. 

    

   Ако сте спортисти за издръжливост, може да сте изложени на риск от липса на това, особено ако не поддържате правилно хранене. Въпреки че L-глутаминът обикновено може да бъде създаден в организма, през състезателния сезон е необходимо да допълните чрез повишено количество.

    

   ПОСТИГНЕТЕ ИСТИНСКАТА СИ СИЛА ЧРЕЗ L-ГЛУТАМИН

    

   GLUTA-X5 е хранителна добавка, съдържаща L-глутамин, които е предназначен предимно за спортисти и хора, изложени на високи физически натоварвания. Всъщност, глутамина представлява 60% от всички аминокиселини в тялото. Той е важен за растежа на мускулите, но употребата му е много широка. По същество тий е надежден защитник на имунитета срещу всеки вирус, засилва секрецията на хормони и може да образува нови аминокиселини.

    

   Глутаминът също има сложна и уникална роля: пречиства и защитава черния дроб и служи като гориво за сърцето.

    

   Ако нивото на глутамин е ниско, тялото ще го вземе от мускулите. Резултатът е загуба на мускули; тялото навлиза в катаболен процес и започва да се изяжда само. 

    

   Чрез използването на GLUTA-X5 вие ще повишите синтеза на протеини и ще намалите разграждането на мускулите, чрез съхраняване на вода и предотвратяване на дехидратацията на клетките

    

   GLUTA-X5 е един от най-високите класове ферментирали глутамини и гарантира най-високото усвояване и използване.

    

   Ние непрекъснато се стремим да предоставим на спортистите и активните бодибилдъри хранителни решения, разработени да направят истинска разлика в представянето. Независимо дали целите ви включват сила, скорост, мощ, издръжливост - или всяка от комбинациите - добавките на Genius Nutrition работят толкова усърдно, колкото и вие. 

    

   Ако подхраните тялото си с глутамин преди интензивна тренировка, вие ще му позволите да запази резервите си от глутамин в мускулите и ще предотвратите техния разпад. Това означава, че тялото ви може да използва глутамин в мускулите си за да синтезира протеин и да изгради здрава мускулна маса.

    

   Изключително полезно в дни, в които планирате да изцедите максимума от мускулите си.

    

   За тези от вас с пропускливи черва, глутамина играе важна роля във възстановяването на функциите им. Още повече, глутамина е предшественик на глутатиона, които е основният ензим, който регенерира стресовите ви ензими. В периоди на по-висок стрес, когато консумацията на глутамин в тялото ви надвишава всеки редовен прием, GLUTA-X5 е вашата добавка.

    

   Също така GLUTA-X5 е надежден съюзник за тези чисти бодибилдъри, които тренират без добавки, но имат нужда от малко помощ при възстановяването. 

    

   Това е фин прах, който се разтваря лесно. 

    

   100% мощен и последователен

    

   • Предпазва мускулите от разграждане
   • Силна защита за имунитета
   • Унищожава млечната киселина
   • Чудесна антикатаболна защита
   • Добавя здравословен секрет към червата
   • Хидратация с електролити с кокосова вода

     

   По време на тренировка, нивата на аминокиселините намаляват, като в много от случаите не могат да бъдат компенсирани. Ниските нива на L-Глутамин предизвикват разграждане на мускулна тъкан, намалявайки обема на мускулатурата. Тялото не може да извърши пълно възстановяване или изграждане на мускулите. 

    

   L-глутаминът повишава силата, намалява времето за възстановяване между тренировките, намалява отока в мускулите, подпомага повишаването на мускулната маса, задейства и поддържа анаболни процеси и предотвратява разпада на мускулната тъкан. Допълването на хранителния режим с L-глутамин помага на спортистите да развият мускулите си и предоставя адекватни условия за разширяване на мускулните клетки. 

    

   Можете да го приемате по всяко време на деня, въпреки, че много хора предпочитат да го приемат след тренировка. 

    

   Глутамина на прах от Genius се произвежда и опакова в изключително модерни производствени съоръжения.

    


   GLUTA-X5 - #1 за пропускливи черва и стегнато тяло

    

    

   КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ GLUTA-X5
   ➠ Една или две лъжички преди тренировка с 250ml вода. В дни без тренировка: една или две лъжички между храненията.

    

   Внимание! Хранителните добавки са предназначени само за здрави хора. Не приемайте добавката ако сте бременна или кърмите. Дръжте далеч от деца. Тази хранителна добавка не бива да се използва като заместител на разнообразната и балансирана диета. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да се употреби преди посочената дата на опаковката. Съхранявайте на хладно и сухо място.

   GENIUS NUTRITION
   gen40

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: