За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   Dymatize L-Carnitine Xtreme 60 caps
   Dymatize L-Carnitine Xtreme 60 caps
   Dymatize L-Carnitine Xtreme 60 caps

   Dymatize L-Carnitine Xtreme 60 caps

   L-Carnitine Xtreme съдържа L-Carnitine, която е аминокиселина, която подпомага растежа и развитието,ускорява изгарянето на мазнините, увеличава притока на енергията, подобрява мускулната издръжливост.

   Брой:

   L-карнитинът е аминокиселина, която подпомага растежа и развитието,ускорява изгарянето на мазнините, увеличава притока на енергията, подобрява мускулната издръжливост.


   Горене на мазнини:L-Carnitine 1100 e отличният избор при диета за изчистване, тъй като може да намали чувството за глад и умора. L-карнитина играе ключова роля в стимулирането на загубата на тегло, тъй като спомага за транспортирането на мазнините към митохондрията, където те биват използвани за енергия.


   Повече издържливост:Разчитайки на повече мазнина за енергия, тялото намалява изчерпването на мускулния гликоген. Това в комбинация с натрупването на млечна киселина в мускулите може да повиши капацитета за работа.


   Здраво сърце: Има различни публикувани проучвания, които доказват че L-карнитина е полезен за увеличаване на сърдечната работа, подобрява неговата функционалност, стимулира енергийната му осигуреност и подобрява сърдечната работа.   Начин на употреба:


   Приемайте  1-2 капсули дневно за предпочитане с храна.
   Само за възрастни. Да не се използва от деца, тийнейджъри, бременни или кърмещи жени. Ако сте под медицинско наблюдение, се консултирайте с вашия лекар преди да приемате продукта. ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА.


    


    

   DYMATIZE
   dymatize19

   Техническо описание

   Разфасовка
   60 капсули

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: