За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   Freelife AquaRenn 60 caps
   Freelife AquaRenn 60 caps

   Freelife AquaRenn 60 caps

   32,00 лв.
   Без данък

   * Акварен елиминира излишната вода от организма, без да довежда до явлението "суха и набръчкана кожа" * намалява задръжката на течности в организма * подпомага отделителната функция на бъбреците

   Брой:
   • елиминира излишната вода от организма, без да довежда до явлението "суха и набръчкана кожа"
   • намалява задръжката на течности в организма
   • подпомага отделителната функция на бъбреците
   • отслабване и задръжка на вода
   • целулит с изявена водна задръжка

   Акварен е стандартизиран растителен екстракт от лист на бреза(Extr.folium Betula Pendulae). Листата от бреза са събирани в тази част от сезона, в която листата има най-висока концентрация на активните вещества.

   Брезата влиза в групата на акваретиците - това са билки с диуретично действие, които не нарушават електролитния баланс на тялото. Това ще допринесе още в началото да загубите между 1-2кг излишни телесни течности, като процесът не води до "сухия и набръчкан" вид на кожата, по какъвто начин действат диуретиците. Това прави Акварен незаменима алтернатива на всички диуретични средства при физиологични или болестни състояния, свързани със задръжката на течности в организма - ПМС, повишен прием на сол, хормонални смущения, намалена бъбречна функция.

   • Облекчава симптомите на предменструалния синдром.

   Намалявайки задръжката на течности следствие на повишените нива на естрогени благотворно се повлияват процесите на предменструалния синдром - покачване на телесното тегло, болки в долната част на гърба, подуване на корема и др. 

   Важен фактор за намаляване на телесното тегло по време на диетичен режим (особено силно важи за трудно понижаващи телесното си тегло хора) е елиминиранетона извънклетъчно задържаната вода в организма. Задържането на течности затруднява транспортирането на активни метаболити и отпадни продукти към и от клетките към лимфата. Получава се увеличено налягане в тъканите, което притиска кръвоносните съдове. Това затруднява храненето на клетката и води до забавяне и нарушение на клетъчния метаболизъм.С приемане на АкваРен ще загубите 1-2 кг излишни течности още в началото на диетичния режим. АкваРензапазва хидратацияата на клетката и електролитния баланс на тялото.Диуретичниятефект на АкваРенима редица предимства пред стандартните диуретици, включително и калий съхраняващите.При АкваРен няма "сух и набръчкан" вид на кожата,състояние  до коетоя  довеждат стандартните диуретици.

   Една от причините за образуване на целулит е задръжката на течности в проблемните зони: кракаи седалище.Това се отнася за всички форми на целулит. В проблемните зони се задържат отпадни продукти, повечето с белтъчен произход. Те създават предпоставка за разрастване на съединителната тъкан и трайно нарушение на обменните процеси в засегнатите тъкани.
   Характерни симптоми на целулит са: колебание в телесните килограми, жажда и намалена диуреза, деформирана, удебелена кожа и оттекли подкожно тъкани.

   АкваРен е хранителна добавка, която има подпомагащо действие на процедурите свързани с дренаж на проблемните зони при целулит - мануални и инструментални масажи.

   АкваРен спомага елиминирането на подкожната вода преди и по време на състезание. Това позволява постигане на по-добър релеф на състезателя и придавя "тънкия вид" на кожата. AкваРене незаменима алтернатива на всички диуретични средства, чиято употреба води до "мекия и плосък" вид на мускулите.

    АкваРен - Бързо еъжка в тялото

   Начин на употреба:

   Като хранителна добавка 3пъти дневно по 1 капсула  приети с храна или според препоръката на специалист.

   Free Life
   fl3

   Техническо описание

   Разфасовка
   60 капсули

   Конкретни референции

   Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

   В следната категория има още 16 продукта: