За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   Syntrax Matrix 5.0 5.32 lb
   Syntrax Matrix 5.0 5.32 lb

   Syntrax Matrix 5.0 5.32 lb

   140,00 лв.
   вкл. ДДС
   Без данък

   Качва мускулна маса, подобрява възстановяването. Универсален протеин за прием по всяко време.Комбинация от бавноусвоими и бързоусвоими протеини

   Вкус :
   Брой:
   Хранителната добавка MATRIX 5.0 на Syntrax представлява протеинова матрица (неколкокомпонентен протеин).
   matrix5 mc front - matrix5 mc.pdf3
   При производството на тази изключително качествена хранителна добавка са използвани само най-висококачествени източници на протеин - ултрафилтриран суроватъчен протеин, ултрафилтриран млечен протеин, неденатуриран яйчен албумин и глутаминови пептиди. За да бъде този протеин неповторим, освен на безупречния профил, SYNTRAX залага и на уникалните вкусове. Смело може да се твърди, че това е най-вкусният протеин на пазара. След безбройни опити и тестове ние ви предлагаме четири превъзходни вкуса.
   matrix cc infopage080910 - matrix cc infopage.pdf
   С какво MATRIX 5.0 е по-различен от останалите протеинови продукти на пазара?
   Отговорът е лесен - протеиновата матрица. MATRIX 5.0 е комбинация от три различни протеинови източника с различен профил и различна усвояемост - суроватъчен протеин, казеин и яйчен албумин.
   Защо протеинова матрица, вместо един протеинов източник - например суроватъчен протеин?
   Трите най-качествени източници на протеин са суроватъчен, казеин и яйчен. Но все пак нито един от тези източници няма съвършените показатели. Всеки източник на протеин има своите силни и слаби страни.  Яйчният протеин например има най-добър аминокиселинен профил, но цената му е значително по-висока. Суроватъчният протеин се усвоява най-бързо от тялото и има имуностимулиращ ефект. Казеинът се усвоява най-бавно, но осигурява постоянен приток на аминокиселини в тялото за продължителен период от време. Силата на MATRIX 5.0 е именно в комбинирането на тези три  протеинови източника. По този начин получавате силните страни на всеки вид протеин и снижавате до минимум недостатъците му.
   Кога е най-удобното време за прием на MATRIX 5.0?
   Винаги! Тъй като MATRIX 5.0 съдържа източници на протеин с различна бързина на усвояване, приемът му може да бъде както преди и след тренировка, така и сутрин, вечер и през деня като заместител на хранене. Веднага след прием на MATRIX 5.0, суроватъчният протеин започва да подхранва мускулните тъкани, а по-бавно усвояващите се протеини казеин и яйчен албумин доставят на тялото аминокиселини в следващите няколко часа.
   Защо цената на MATRIX 5.0 не е висока при условие, че продукта е от висок клас?
   MATRIX 5.0 е пакетиран в ламинирана найлонова опаковка, която намалява крайната му цена.

   matrix5 mc front - matrix5 mc.pdfmatrix5 mc front - matrix5 mc.pdf1

   Начин на употреба: Вечер преди сън. През деня като заместител на хранене. Преди тренировка.

   SYNTRAX
   SYNTRAX1

   Техническо описание

   Тегло
   2.42 kg

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: