За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   IronMaxx 100% Whey Protein 900g
   IronMaxx 100% Whey Protein 900g

   IronMaxx 100% Whey Protein 900g

   66,00 лв.
   вкл. ДДС
   Без данък
   IronMaxx 100% Whey Protein 900g
   Брой:

    

   Суроватъчния протеин се използва не само в боди билдинга, като отличен източник на протеини, но също от активни спортисти, начинаещи и занимаващи се с различни видове бойни изкуства. Протеинът е най-добре да бъде разтварян във вода. Учените от IronMaxx, са постигнали доста голям успех в това отношение, тъй като към днешна дата всички протеини са предназначени за разтваряне с мляко. Повечето протеини на пазара губят гъстотата и вкуса си при разтваряне с вода. Екипа на IronMaxx са кратки и ясно - "Новият протеин има страхотен вкус и с вода!" 

   Предимствата на протеиновите напитки разтворени с вода са много и от голямо значение, особено за културисти и хора, които се грижат за тялото си, хора които не искат да оставят нищо на случайността. Чрез разтварянето на протеина с вода, се добавят по-малко излишни калории и мазнини (които се съдържат в млякото). 

   Новият 100% суроватъчен протеин от IronMaxx ​се предлага в 26 уникални вкуса. IronMaxx преследва страстта си към разработването на най-ефективните спортни хранителни добавки за всички спортисти без компромис по отношение на вкуса.
   100% Whey Protein  от IronMaxx е с повишено съдържание на протеин (до 80% за 100 грама пудра), като помага за покриването на дневните нужди протеин и по този начин се подобрява възстановяването и помага за запазването на мускулната маса. 100% Whey Protein  се отличава и със страхотен аминокиселинен профил (BCAA, Глутамин и др.) и висока биологична стойност. Колкото е по-висока биологичната стойност на даден продукт, толкова по-бързо се усвоява той. 100% Whey Protein съдържа и важни минерали, като калций и магнезий. Точно затова протеина на IronMaxx - 100% Whey Protein се счита за Вашият идеален протеинов източник след тренировка, както и като заместител на хранене.

   Съдържание на 100г

   Calorific value 392 kcal / 1663 kJ
   Fat 6,0 g
   of which saturated fatty acids 2,3 g
   Carbohydrates 6,7 g
   of which sugar 5,3 g
   Protein 74,5 g
   Salt 0,5 g

   Начин на прием: Приемайте до 4 дози дневно, в зависимост от протеиновите Ви нужди. За най-добри резултати приемайте по една доза сутрин след сън и след физическо натоварване.

    

    

   IRONMAXX
   Iron07

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: