За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   WEIDER TRIBULUS TERRESTRIS 120caps.
   WEIDER TRIBULUS TERRESTRIS 120caps.

   WEIDER TRIBULUS TERRESTRIS 120caps.

   44,10 лв.
   вкл. ДДС
   Без данък

   Тестостерона е най-важния хормон за хората, които искат да увеличат силата и обема на своите мускули.

   Брой:

   WEIDER Трибулус Терестрис – Натурален тестостеронен ускорител

   Всички хранителни добавки на базата на Трибулус терестрис представляват естествен билков екстракт, използван от столетия в Ориента като лечебно средство и билков тоник. Беше демонстрирано, че енергията от екстракта, извлечен както от корените, така и от плодовете на това растение, са източници на голямо разнообразие от химически субстанции като фотостероиди, флавоноиди, алаклоиди и гликозиди. Тези активни субстанции имат стимулиращ ефект върху имунната, сексуалната и половата системи, подобрявайки в същото време производителността на мускулната маса и увеличавайки енергийното ниво, като при това получените резултати са трайни. Пречиства черния дроб. Черният дроб синтезира много хормони с помоща на холестерола. В този случай растението трибулус въздейства непосредствено върху съставките на холестерола. Едно от най-важните свойства на продукта е, че той разгражда холестерола и мазнините, които подтикват нормалните функции на черния дроб. Холестеролът и мазнините се превръщат в хормони и енергия.

    

   Предимства за атлетите: способността на Трибулус да поддържа по естествен начин нивата на тестостерона е от голямо значение за енергията на атлетите, и играе ключова роля в анаболитичния процес

    

   Всяка капсула съдържа 650 мгр. екстракт от билката Бабини Зъби

    

   Тестостерона е най-важния хормон за хората, които искат да увеличат силата и обема на своите мускули. Активните съставки на Трибулус Терестрис са фитостероли, флавониди, алкалоиди и глюкозиди. TribulusTerrestris е билка която работи като естествен стимулант на тестостерона и либидото. По този начин нараства имунитета, сексуалните и репродуктивните сили, стимулира се растежа на мускулите, тяхната здравина и издържливост. И всичко това е напълно безопасно за вашето здраве. Няма проявени токсичност и отрицателни странични ефекти върху нервната, сърдечно-съдовата системи.
     в 1 капс в 3 капс
   Трибулус Терестрис 650 мг. 1950 мг.
   от които Фуростанол Сапонини 520 мг . 1560 мг.
   Съдържание: Трибулус терестис екстракт (с концентрация 80 % на фуростанол сапонини, желатин, антивтвърдяващ агент: Магнезиев стеарат, оцветители Е104 и Е132.
   WEIDER
   weider24

   Техническо описание

   Разфасовка
   120 капсули

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: