За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

  • -15%
  QNT Creatine Monohydrate 800g
  QNT Creatine Monohydrate 800g
  QNT Creatine Monohydrate 800g

  QNT Creatine Monohydrate 800g

  93,50 лв.
  110,00 лв.
  Спестявате 15%
  Без данък

  От много години креатин монохидрат е признат като необходимата хранителна добавка за спортисти, целящи повишаване на мускулната сила.

  ден
  ч.
  мин.
  сек.
  Брой:

  Навярно всеки един от Вас е чувал за Креатин Монохидрат - Creatine Monohydrate. Често наричан "кралят" на хранителните добавки, Креатин Монохидрат - Creatine Monohydrate е основна част от арсенала на всеки спортуващ, поради своите способности да повишава работния капацитет на организма, силата, издържливостта, мускулната маса и не на последно място, да осигурява оптимална хидратация за мускулната клетка.

  Често обаче, приемът на креатин се асоциира и с неприятна водна задръжка, газове и цялостен стомашен дискомфорт. 

  Ние в QNT знаем, че за да може креатинът да осигури всички гореспоменати ползи, без да предизвиква неприятни стомашни болки, подувания, газове и излишна водна задръжка, качеството на суровината, влагана в продукта е от най-голямо значение. 

  Поради тази причина, суровината влагана в Креатин Монохидрат - Creatine Monohydrate наQNT е с най-високо качество и чистота, преминала строг качествен контрол по Европейски стандарти.

  Без газове и стомашен дискомфорт, без излишна водна задръжка, без загуба на креатин ! 

  Само най-доброто за оптимални резултати !

  Независимо дали сте професионален спортист или просто любител, търсещ сила, издържливост и качествена мускулна маса, Креатин Монохидрат - Creatine Monohydrate на QNT е създаден за Вас.

  Начин на прием: От QNT съветваме приемът на креатин да не се съпровожда от зареждаща фаза. За поддържане на оптимално насищане с креатин в мускулната клетка, препоръчваме дневен прием от 6 г (1 доза) Креатин Монохидрат - Creatine Monohydrate, заедно с хранене богато на въглехидрати.

  Можете да разгледате продукта в сайта на официалния вносител ТУК.

  QNT
  QNT12

  Техническо описание

  Тегло
  800.00 gr

  Конкретни референции

  В следната категория има още 16 продукта: