За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

  • -35%
  Genius Warcry 400gr
  Genius Warcry 400gr
  Genius Warcry 400gr

  Genius Warcry 400gr

  48,10 лв.
  74,00 лв.
  Спестявате 35%
  вкл. ДДС
  Без данък

  -Силен енергизиращ ефект
  -Подобрява концентрацията
  -Борба с умората
  -Повишава издръжливостта и мотивацията
  -С добавяни електролити 

  -1 доза / 150mg кофеин

  ден
  ч.
  мин.
  сек.
  Вкус :
  Брой:

  Warcry® е ново поколение енергизиращ продукт за преди тренировка, който променя правилата на играта. Специална формула със стимуланти , ноотропици и научно доказани съставки, които осигуряват дълготрайна интензивна енергия, фокус и издръжливост за всички видове спорт.
  Warcry®  също включва бета-аланин, ААКГ(аргинин алфа-кетоглутарат) и цитрулин .


  -Силен енергизиращ ефект
  -Подобрява концентрацията
  -Борба с умората
  -Повишава издръжливостта и мотивацията
  -С добавяни електролити 

  -1 доза / 150mg кофеин

  N-Ацетил ТИРОЗИН Той има множество действия, като по този начин има много ползи за човешкото тяло, които ще изброим по-долу. Първо, тирозинът помага на тялото да произвежда невротрансмитери с жизненоважна роля за настроението, концентрацията и вниманието. Например, един от тези невротрансмитери е допамин, вещество, което ни кара да се чувстваме щастливи и спокойни. Други невротрансмитери са адреналинът и норепинефринът, който регулира как реагирате на стреса. Също така L-тирозинът играе важна роля в синтеза на протеини, процес, при който тялото синтезира нови мускулни протеини, за да замени старите или разградените. Общо за синтеза на протеини са необходими около 20 аминокиселини, а тирозинът е един от най-важните. Синтезът на протеини е от съществено значение не само за растежа и възстановяването на мускулите, но и за развитието и регенерацията на клетките.
  Warcry® Energy съдържа N-ацетил-L-тирозин, модифицирана версия на аминокиселината, чието активно съединение е оцетна киселина за повишена бионаличност и абсорбция. Проучванията сочат, че повишената бионаличност на L-тирозин допринася за по-доброто функциониране на организма (и увеличаване на ползите).

  Aцетил L-КАРНИТИН
  Тази аминокиселина е известна отдавна и нейната ефективност е обект на много изследвания. Ацетиловият компонент повишава способността на съединението да преминава кръвно-мозъчната бариера, подобрявайки производството на допамин и по този начин оказва положителен ефект върху други процеси, като познавателни, учене, внимание, памет, желание, удоволствие, наказание, награда, мотивация. , сън, настроение, поведение и доброволни движения. Той също участва в процеса на окисляване на мастни киселини и изгаряне на мазнини чрез митохондриалния ензим карнитин палмитоилтрансфераза 1 (CPT1). Ацетил L-карнитин помага на тялото да произвежда повече енергия. Доказано е също, че спомага за увеличаване на нивата на азотния оксид и намаляване на маркерите на мускулни увреждания след анаеробни упражнения като бодибилдинг, силова тренировка или кросфит.

  COCOMINERAL® - ЕЛЕКТРОЛИТИ ОТ ВОДА COCOSA
  CocoMineral® е незабавен екстракт от кокосова вода, който съдържа най-важните електролити: натрий и калий.

  ЕКСТРАКТ ОТ КАКАОВИ ЗЪРНА
  Теоброминът (активното вещество в какаовите зърна) има стимулиращи свойства, които спортистите могат да почувстват, подобно на кофеина, което води до подобрена концентрация, енергия, мотивация и способност за концентрация по време на тренировка.

  ТАУРИН
  Тауринът е специализирана аминокиселина, важна за издръжливостта и мускулната сила.


  КОФЕИН
  Кофеинът стимулира отделянето на допамин в мозъка, като същевременно блокира рецепторите, свързани със съня. Това ни помага да останем активни и да се справим без усилие със съня и умората. Въпреки че всички знаем тези ефекти на кофеина, не мнозина знаят, че има голям брой проучвания, които показват, че всички тези свойства влияят пряко върху физическата работа. Според изследвания кофеинът има директен ефект върху подобряването на мускулната сила, аеробните показатели и времето за реакция.

  Холин
  Тази съставка стимулира мозъчната функция и настроението, подобрява времето за реакция и допринася за повишена концентрация и връзката ум-мускули по време на тренировки. В комбинация с кофеин и тирозин осигурява ясно психическо стимулиране и концентрация, които остават незасегнати през цялата тренировка.

  Валин
  Валинът има свойството да намалява абсорбцията на триптофановата аминокиселина в мозъка, а също и синтеза на 5-НТ, така че Валина може да забави умората.

  HUPERZINE A | АРТИЧЕН КРЪН | женшен
  Специална комбинация от растителни екстракти, които няма да намерите в други продукти или вероятно само в малки дози. Тези растения имат ефективен и бърз капацитет за повишаване на енергията, концентрацията, естествената устойчивост на организма към физически и емоционален стрес, умора и депресия, като по този начин са перфектен продукт преди тренировка със силен ноотропен ефект.

  пиперин (екстракт от пипер)
  Засилва циркулацията на кръвта и разширява кръвоносните съдове. Подобрява насищането с  кислород на кръвта чрез повишена циркулация и съдоразширяване на белодробните кръвоносни съдове. С подобрена циркулация и оксигенация органите  функционират по-ефективно.

  GENIUS NUTRITION
  Gen04-02

  Конкретни референции

  В следната категория има още 16 продукта: