За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   WEIDER VICTORY MgB6 90 caps
   WEIDER VICTORY MgB6 90 caps

   WEIDER VICTORY MgB6 90 caps

   21,15 лв.
   Без данък

   Засилва функцията на мускулите Магнезият предпазва от мускулни спазми.Уникална формула за усилване и подобряване на ефекта от почивката.

   Брой:
   Засилва функцията на мускулите ,Магнезият предпазва от мускулни спазми.Уникална формула за усилване и подобряване на ефекта от почивката.

   Victory Endurances MgB6 е продукт от магнезий и витамин В6, комбинирани в съответните дози за постигане на желаните резултати. Препоръчва се за всякакви спортисти, както за сила, така и за издръжливост. Продуктът е особено важен за хората, занимаващи се със спортове за издръжливост, при които непрекъснатите физически нужди предизвикват състояние, изчерпващо нивата на магнезий много по-бързо. По-долу са представени насоки по отношение на функциите на съставките:

   • Магнезият е основен елемент за функцията на мускулите, защото действа като допълнителен фактор в много клетъчни ензими. Той действа заедно с калция при мускулните свивания / отпускания и съсирването на кръвта (калцият спомага, докато магнезият възпира процеса). Магнезиевата добавка е основна за спортистите като цяло, но особено за спортистите, нуждаещи се от издръжливост. Те губят по-големи количества магнезий в резултат на изпотяване и физическо напрежение, което може да доведе до мускулни спазми. Това състояние допълнително се усилва от загубата на калий и останалите минерални соли (електролити). Капсулите MgB6 са пълни с магнезиев цитрат, който е показал, че произвежда най-високото ниво на абсорбиране и асимилиране за мускулите.
   • Витамин В6 участва в метаболизма на белтъчините и мастните киселини. Той съставлява части от различни ензими и играе роля във формирането на хемоглобина и миоглобина, които повишават физическата издръжливост. Комбинираната употреба с магнезия е жизненоважна, тъй като така едновременно се подобрява способността на тялото за абсорбиране и асимилиране на храната на клетъчно ниво. Той също така помага на тялото да се предпази от значителни загуби на магнезий, което би трябвало да е особено важно за всеки спортист.
       за 100 гр    %ПДД
     за 3 капс. **
     %ПДД*
    Енергия     
        185 kJ          5.4 kJ  
          43.6 kcal  
         1.3 kcal  
    Протеин     10.9 гр.    < 1.0  
    Въглехидрат    
        0.0 гр.       0.0 гр.  
          0.0 гр.       0.0 гр.  
    Мазнини  < 1.0 гр.       0.0 гр.  
          0.0 гр.       0.0 гр.  
    Фибри     0.0 гр.       0.0 гр.  
    Сода  < 1.0 гр.       0.0 гр.  
    Витамин В6      68.4 мгр.  
       3420%       2.0 мгр.   100%
    Магнезий     10.9 гр.    3633%     300.0 мгр.   100%

   НАСОКИ ЗА УПОТРЕБА: Да се приемат 3 капсули преди лягане. ПРЕПОРЪКА:За повишаване на ефективността, да се приема преди лягане на празен стомах.

   WEIDER
   VICTORY6

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: