За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

  • -15%
  QNT CARE HAIR - SKIN - NAILS - 90 SOFTGELS
  QNT CARE HAIR - SKIN - NAILS - 90 SOFTGELS
  QNT CARE HAIR - SKIN - NAILS - 90 SOFTGELS

  QNT CARE HAIR - SKIN - NAILS - 90 SOFTGELS

  35,70 лв.
  42,00 лв.
  Спестявате 15%
  Без данък

  • Стимулира растежа на косата

  • Помага за подобряване на състоянието на кожата

  • Укрепва на ноктите

  ден
  ч.
  мин.
  сек.
  Брой:

  Косата ви е повредена? Кожата ви ежедневно ли е атакувана? Твърде крехки ли са ноктите ви? Разработихме формула, съчетаваща съставки, които ще допринесат за доброто здраве на вашата коса, кожа и нокти по най-добрия възможен начин. Hair-Skin-Nails е допълнението, което ще ви помогне да си върнете лъскава коса, висококачествени нокти и здрава, сияйна кожа.


   


  Защо HAIR - SKIN - NAILS?


   


  Hair-Skin-Nails е динамична формула, съставена от 10 витамини, минерали, аминокиселини и масла. Тези съставки са комбинирани, за да осигурят на тялото хранителни вещества, необходими за по-добра грижа за косата, кожата и ноктите.


   


  Този бленд е внимателно комбинирана, за да запълни всеки недостиг на основни хранителни вещества, които може да присъстват в ежедневната диета. Всички витамини и минерали, включени в нашата добавка  HAIR - SKIN - NAILS, осигуряват всички необходими ежедневни хранителни стойности. Тази мощна композиция позволява да се извлече най-доброто от всеки елемент, за да се насърчи здравината на косата, кожата и ноктите.


   


  Нашата хранителна добавка ви позволява да се борите с хранителните дефицити, които са причина за слаба коса, нокти и кожа. 15-те съставки, открити в Hair-Skin-Nails, са експертно комбинирани, за да противодействат на недостатъците, които могат да причинят чуплива коса, крехки нокти и суха кожа. Комбинацията от тези съставки, които ще действат в синергия, позволява максимална бионаличност на тази добавка. Освен това ефектите от това правят възможно подхранването отвътре, за да се запази красотата на косата, кожата и ноктите.


   


  Основната съставка в HAIR - SKIN - NAILS е рибеното масло. Произхожда от дива риба, подбрана заради качеството си, да предложи пречистено масло без най-малка следа от остатъци от замърсители или тежки метали. Това несравнимо масло съдържа високи нива на омега 3. Тези мастни киселини, които тялото не синтезира самостоятелно, помагат за подобряване на баланса в косата.


   


  Маслото от пореч е второто масло в състава на тази хранителна добавка. Поречът е растение, известно със своите предимства върху косата, кожата и ноктите. Богат на омега 6 и гама линоленова, необичайна мастна киселина, за която е известно, че допринася за поддържането на еластичността на кожата. Чрез своето подхранващо действие маслото от пореч допринася за красотата на кожата. По този начин той помага за ограничаване на стареенето на кожата и спомага за удължаване на еластичността на кожата. Неговото регенериращо и възстановяващо действие ревитализира чупливи нокти и укрепва увредената коса.


   


  Л-цистин намира своето място в хранителната добавка Hair-Skin-Nails. Тази аминокиселина помага в грижата за косата, кожата и ноктите. L-цистин участва в синтеза на кератин, основен елемент за здрава коса и нокти. Освен това помага за регенериране на клетките на скалпа и за тонизиране на влакната на косата. Освен това тази аминокиселина участва в процеса на образуване на меланин, който предпазва кожата от вредното въздействие на стареенето.


   


  ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ, КОМБИНИРАНИ ЗА УКРЕПВАНЕ НА КОСАТА, КОЖАТА И НОКТИТЕ!


   


  Hair-Skin-Nails също съдържа набор от 10 витамина, които ще действат заедно. Действието на тези витамини е от съществено значение за грижата за косата, кожата и ноктите. Витамин С, който се намира в големи количества в нашата добавка, е от голямо значение. Той допринася за образуването на колаген, този основен протеин, който участва в развитието и регенерацията на кожата. Другото предимство на този витамин е ролята му на антиоксидант, който помага за запазване състоянието на кожата, като се бори срещу външните агресии. Нашата добавка съдържа и комплекс от витамини В8, които ще действат в симбиоза. Различните им действия укрепват, регенерират и хидратират кожата, за да поддържат стегната и блестяща кожа. Те също така ще помогнат за стимулиране на производството на колаген и репродукцията на клетките. В допълнение, техните действия ще стимулират производството на кератин, което води до подобряване на растежа на косата и укрепване на ноктите. И накрая, витамин Е играе антиоксидантна роля, освен стимулиране на производството на колаген. Този витамин насърчава кръвообращението, действие, което ще подпомогне по-бързия растеж на косата и по-доброто поддържане на еластичността на кожата.


   


  Също така намирате цинк и желязо, два микроелемента, необходими за грижата за косата, кожата и ноктите ви. Цинкът има общо действие в организма. Освен че работи върху имунната система и помага за поддържане на здрава коса, кожа и нокти, цинкът предпазва клетките от оксидативен стрес. Той също така играе роля в производството на еластин, ключовият елемент, който придава на кожата еластичност и твърдост. Цинкът също участва в производството на кератин, който придава сила и блясък на косата ви. Желязото, друга ключова съставка в тази хранителна добавка, осигурява оксигенацията на клетките. Това действие ще насърчи правилното функциониране на клетките, като предотврати загубата на коса или като направи ноктите по-здрави.


   


  Комбинирахме тези съставки заедно, защото те работят по взаимно допълващи се начини, за да помогнат за укрепване на косата, подобряване на кожата и укрепване на ноктите. Нашата хранителна добавка е подходяща както за жени, така и за мъже и помага за преодоляване на недостатъците, които отслабват здравето на косата, кожата и ноктите ви. Hair-Skin-Nails ще ви помогне да си върнете по-лъскава коса, нокти здрави като стомана, както и стегната и сияйна кожа.


   
  • Кога да приемате Hair-Skin-Nails?  Hair-Skin-Nails трябва да се приема през деня.

  • Колко капсули?  3 капсули на ден.

  • Как да приемате вашите капсули?  Просто ги вземете с голяма чаша вода.

  • Една бутилка?  30 дни.

  QNT
  qnt1902

  Конкретни референции

  В следната категория има още 16 продукта: