За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

  • -15%
  QNT CARE Digestion - 90 Vegan Caps
  QNT CARE Digestion - 90 Vegan Caps
  QNT CARE Digestion - 90 Vegan Caps

  QNT CARE Digestion - 90 Vegan Caps

  35,70 лв.
  42,00 лв.
  Спестявате 15%
  вкл. ДДС
  Без данък
  • Подобрява чревния комфорт
  • Допринася за защитата на чревната флора
  • Насърчава усвояването на хранителните вещества
  ден
  ч.
  мин.
  сек.
  Брой:

  ЗАЩО ДА КОНСУМИРАТЕ ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА DIGESTION?

   

  Постоянната болка в стомаха или твърде силното подуване, което се появява след хранене, може да са признаци на лошо храносмилане. Хранителната добавка Digestion подпомага храносмилателния механизъм за улесняване на притока на хранителни вещества в тялото.

   

  Освен това съдържа ензимен комплекс, който подпомага храносмилането, за да стане по-комфортно.

   

  ЗАЩО ДА ПОДПОМАГАМЕ ХРАНОСМИЛАНЕТО?

   

  Храносмилането е метаболизмът, който превръща храната, която ядем, в хранителни вещества, които тялото може да използва за подхранване на клетките на тялото. Ако този механизъм не работи правилно, това може да повлияе на доброто здраве на тялото и следователно и върху имунната система. Чрез този процес можем да премахнем всички основни хранителни вещества от храната, която ядем. Когато ядем, ензимното действие започва в устата, където слюнчената амилаза инициира смилането на нишестета. В стомаха пепсинът разгражда протеините, докато стомашните липази започват хидролиза на мазнините. Без адекватно производство на ензими, нашето тяло, особено храносмилателната система, би преминало през труден период, който може да доведе до различни хронични заболявания.

   

  Нездравословната храна, хроничният стрес и/или лошото дъвчене, приемането на определени лекарства и стареенето са всички причини, които забавят или инхибират храносмилателната секреция. Последиците са различни и могат да бъдат многобройни: лошо храносмилане и усвояване, газове и подуване на корема, чревни нередности, непоносимост към храна или алергии, възпаление, пропускливо черво. Освен това, тези храносмилателни разстройства могат от своя страна да доведат до умора поради изразходваната енергия. Хранителната добавка Digestion съдържа съставки, чието действие ще предотврати тези неудобства.

   

  ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОТ ЕНЗИМИ

   

  Ензимите са протеини, предназначени да стимулират химичните реакции в нашето тяло. В хранителната добавка Digestion ще намерите набор от ензими (панкреатин и растителни ензими: папаин и бромелаин), чиято роля е да трансформират погълнатите сложни храни в основни хранителни вещества, които преминават в кръвния поток, за да достигнат до тъканите и клетките на цялото тяло. Панкреатинът е комплекс, получен от панкреасен прах, получен от животински произход, който съдържа липаза, амилаза и протеаза. Бромелаинът, който присъства в дръжката на ананаса, и папаинът, който се намира в латекса между кората и пулпата на папаята, са най-ефективните протеолитични растителни ензими за подпомагане на трудното храносмилане, особено протеините. Храносмилателните ензими на растителна основа се използват главно за облекчаване на натоварването на панкреаса и чернодробните ензими, като помагат за "предварително смилане" на храната.

   

  Действието на тези ензими, действащи в синергия, ще подпомогне храносмилането. Хранителната добавка Digestion помага на тялото да разгражда протеини, мазнини, въглехидрати и фибри, за да получи максимално хранителните вещества от храната. 

   

  ПОДСИЛЕНА ЧРЕВНА ФЛОРА

   

  Храносмилателните ензими също така премахват токсините от червата, облекчават запека и помагат за изграждането и поддържането на адекватна храносмилателна система. Храносмилането помага на тялото да запази чревната флора, която защитава тялото, като предотвратява пролиферацията на лоши бактерии, които могат да имат отрицателно въздействие върху тялото. Приемането на добавка от храносмилателни ензими помага на тялото да разгражда протеини, мазнини, въглехидрати и фибри, за да извлече максимума от хранителните вещества от храната.

   

  Хранителната добавка Digestion е идеалният партньор, който ще ви позволи да спрете да се тревожите за чревни проблеми. С тази добавка ще намерите удоволствието да ядете, без да се стресирате за храносмилателните си проблеми. Хранителната добавка Digestion е правилният избор за вашите черва.

   

  QNT
  qnt1702

  Конкретни референции

  В следната категория има още 16 продукта: