За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   Dymatize Elite Casein 4 lb
   Dymatize Elite Casein 4 lb
   Dymatize Elite Casein 4 lb

   Dymatize Elite Casein 4 lb

   175,00 лв.
   вкл. ДДС
   Без данък

   Dymatize Elite Casein съдържа 24 гр бавно усвоим казеинов протеин в една доза.

   Вкус :
   Брой:

   Казеинът е другият протеин с млечен произход и също има място във всеки суплементарен режим, независимо от целите му. Неговият аминокиселинен профил също е пълноценен. Този протеин се усвоява значително по-бавно (6-8 часа), но има по-силен антикатаболен ефект. Това е причината казеинът да е изключително подходящ източник на аминокиселини във всички моменти, в които бързото усвояване на белтъчини не е приоритетно. 

   Образно казано – казеинът е идеален за моментите, в които бързо усвоимият суроватъчен протеин не е подходящ (обратното също е вярно). 

   При усвояването на казеина притокът на аминокиселини е по-слаб, но значително по-продължителен – това го прави незаменим като компонент на последното хранене за деня (преди лягане). 

   Така се постига мощен антикатаболен ефект и подобряване възстановяването на организма по време на нощния сън.

   Dymatize Casein е произведен от протеинов източник с PDCAAS (коригиран аминокиселинен коефициент за усвояване на протеина) с отличен показател показател 1.0 или по-висок. Dymatize Elite Casein съдържа 24 гр казеинов протеин в една доза, включително 10 гр BCAA, глутамин и прекурсори. Като допълнение продуктът осигурява 50 % от препоръчителния дневен прием на калций.

    

    

   DYMATIZE
   dymatize56

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: