За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   Pure Nutrition Pure Casein 1814 gr
   Pure Nutrition Pure Casein 1814 gr
   Pure Nutrition Pure Casein 1814 gr

   Pure Nutrition Pure Casein 1814 gr

   100,00 лв.
   Без данък

   Бавно-усвоим протеин, перфектен преди лягане или между храненията!

   Вкус :
   Брой:

   Бавно-усвоим протеин, перфектен преди лягане или между храненията:

   • Повече от 4.5г BCAAs и глутамин в една доза!
   • Ниско съдържание на въглехидрати и мазнини!
   • Невероятен вкус!
   • Разтваря се мигновено!
   • НЕ СЪДЪРЖА АСПАРТАМ

   Бързото усвояване на протеина е желателно само преди или веднага след тренировка. През останалата част от деня е за предпочитане забавеното усвояване. Казеинът е произведен от мляко. Той е наречен бавен протеин, защото се усвоява много по-бавно от суроватката и другите протеини на прах. Казеинът е бавно-разградим протеин, поради способността си да формира „гел“ в стомаха, което позволява бавен и постоянен поток от аминокиселини към мускулите. Според изследвания, приемът на казеин доставя най-големи количества аминокиселини 3-4 часа след прием. Поради факта, че казеинът е бавноусвоим, той се счита за антикатаболитен протеин, който предпазва от загуба на мускулна маса.

   PURE CASEIN на Pure Nutrition е особено ефективен, когато се приема вечер преди сън. По този начин мускулите Ви остават в анаболично състояние за изключително дълго време и Вие ще постигнете употребата на пълния им капацитет на растеж и възстановяване по време на един добър нощен сън. Тази превъзходна формула за мускулно изграждане поддържа анаболично и анти-катаболично състояние в мускулите ви в продължение на осем часа.

   Препоръчителният прием на белтъчини (от храна и суплементи) е 2 грама за
   всеки килограм телесно тегло дневно. За най-добри резултати разделете дневния прием на белтъчини на 3-6 малки приема на всеки 2-3 часа. Най-добрият избор за последното хранене от деня, който можете да направите, е доза бавно разградим PURE CASEIN.

   Начин на употреба:

   Смесете една доза PURE CASEIN на Pure Nutrition с 250мл вода или мляко по ваш избор. Приемайте2-3 шейка дневно, за да задоволите протеиновите си нужди. ЕднадозаPURE CASEIN на Pure Nutrition вечер преди лягане е най-добрият вариант за осигуряване на бавноусвоим протеин!

    

    

    

   Pure Nutrition
   PN23

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: