За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

  • -15%
  QNT Joint+ 60 caps
  QNT Joint+ 60 caps
  QNT Joint+ 60 caps

  QNT Joint+ 60 caps

  31,45 лв.
  37,00 лв.
  Спестявате 15%
  Без данък

  QNT Joint+ е комбинация от глюкозамин сулфат и хондроитин за протекция на вашите стави.

  ден
  ч.
  мин.
  сек.
  Брой:

  QNT Joint + представлява комплексна формула, предназначена за третиране и превенция на ставни проблеми.

  Ставите по своята същност са местата, където две или повече кости осъществяват контакт и са създадени така, че да осигуряват мобилност и структурна опора на тялото. 

  Активният спорт, напредването на възрастта и тежкия физически труд са сред многото фактори, които в дългосрочен план имат негативен ефект върху ставите.

  Във формулата на QNT Joint + са включени вещества, които активно подхранват ставните структури и успешно третират вече налични въспаления и травми.

  Glucosamine - Глюкозамин - представлява амино-монозахарид , който се среща естествено в тялото. Ползва се основно за намаляване на пораженията от артрита, но може да бъде много полезен на всеки спортуващ, като намалява болките в ставите, забавя загубата на покривна хрущялна тъкан, служи като градивен материал на хрущяла и подпомага изграждането на нова хрущялна тъкан.

  Chondroitin - Хондроитин е една от най-важните съставки на съединителната тъкан. Една от основните му ползи е способността му да предотвратява навлизането на вода и вредни вещества във възпалените сухожилия и стави. В резултат на тази негова способност, заздравяването на заболелите стави и сухожилия става много по-бързо. 

  Calcium - Калций е най-разпространеният минерал в тялото и макар 99% от общото му количество да е в костите, малка част се съдържа в ставния хрущял и синовиалната течност, която служи като смазка за ставите. 

  Когато серумните нива на калция в организма паднат се наблюдава състояние наречено хипокалциемия, което се характеризира с извличане на калций от костните структури и включването му в кръвта.

  Vitamin D - Витамин Д отговаря за огромен брой биологични процеси в организма, сред които са усвояването на калция и депозирането му там, където е нужен. 

  Vitamin D - Витамин Д наричан още "слънчевия" витамин се синтезира от кожата, посредством УВ лъчите от слънцето. Дефицитът на Vitamin D - Витамин Д е много разпространен и може да доведе до редица здравословни проблеми, сред които намалена костна плътност и понижена мускулна сила.QNT Joint + осигурява всичко нужно за поддържане на отлично ставно здраве и дълголетие в удобни и лесни за прием желатинови капсули.Начин на прием: За превенция, приемайте 2 капсули (2 дози) QNT Joint + дневно - сутрин и вечер. При вече съществуващ проблем или въспаление, приемайте 4 капсули (4 дози) QNT Joint + дневно - сутрин, обед и вечер.

  QNT
  QNT26

  Техническо описание

  Разфасовка
  60 капсули

  Конкретни референции

  Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

  В следната категория има още 16 продукта: