За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

  • -15%
  QNT Burner 90 caps
  QNT Burner 90 caps
  QNT Burner 90 caps

  QNT Burner 90 caps

  42,50 лв.
  50,00 лв.
  Спестявате 15%
  вкл. ДДС
  Без данък

  Доказана формула за горене на мазнини! Един от най-продаваните бърнари в Европа за 2011 година.

  ден
  ч.
  мин.
  сек.
  Брой:

  Burner caps е продукт имащ за цел максимално изгаряне на подкожните мазнини, повишаване на енергията и стабилизиране на нивата на кръвната захар.

  Формулата на Burner caps е проста и също толкова ефективна:

  Guarana extract - Екстракт от Гуарана е с високо съдържание на кофеин, който повишава енергията, намаля умората, подобрява настроението и ободрява.

  Apple pectin - Ябълков Пектин ускорява липидната обмяна, намалява нивата на холестерола в кръвта, регулира нивата на кръвната захар след прием на въглехидрати и успешно намалява апетита.

  L-Carnitine - Л-Карнитин основната функция на Л-Карнитин - L-Carnitine в тялото е транспортирането на дългите вериги мастни киселини, от мастните клетки към митохондриите, където те се преобразуват в основната енергийна валута за тялото - АТФ. По този начин, Л-Карнитин увеличава изразходването на мазнините, за образуването на енергия.

  Bitter orange - Екстракт от Горчив Портокал благоприятства изгарянето на подкожните мазнини, като енергия и значително увеличава метаболизма, благодарение на състава му, в който влизат октапамин, синефрин, както и подобни на ефедрина съединения.

  L-Tyrosine - Л-Тирозин има способността драстично да намалява умората, като по този начин помага на спортуващите да избегнат претренирането. Освен това, Л-Тирозин влиае благоприятно върху пройзводството на тироксин, един от хормоните на щитовидната жлеза, като по този начин благоприятства цялостната обмяна на веществата.

  L-Phenylalanine - Л-Фенилаланин е незаменима аминокиселина, която има способността, драстично да намалява апетита, създавайки чувство за ситост.

  Chromium Picolinate - Хром Пиколинат е микроминерал, който помага на организма да потуши апетита за сладко и е основен компонент на GTF (глюкозо-толерансен фактор), който е жизнено важен за правилната функция на инсулина и неговите нива в кръвта.

  Начин на прием: За оптимални резултати, приемайте 3 капсули  Burner caps дневно, между храненията.

  Можете да разгледате продукта в сайта на официалния вносител ТУК.

  QNT
  QNT14

  Техническо описание

  Разфасовка
  90 капсули

  Конкретни референции

  В следната категория има още 16 продукта: