За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

   Freelife AquaMov 60 caps
   Freelife AquaMov 60 caps

   Freelife AquaMov 60 caps

   29,00 лв.
   Без данък

   за справяне с „емоционалния глад" при стресови ситуации, за по-добър контрол на храненето, редуциране на телесното тегло

   Брой:
   • за справяне с „емоционалния глад" при стресови ситуации
   • за по-добър контрол на храненето
   • редуциране на телесното тегло
   • при отекли и с неравна кожа крака
   • подпомага отслабването  в зоната на краката
   • при целулит с изявен лимфен застой

   АкваМуве първата хранителна добавка специално създадена за намаляване на оттока на краката следствие на изявен  лимфен застой. Ефекта й  е следствие на ускоряване на лимфния ток на тъканите, подобряване течливостта на лимфата (разграждане на отпадни продукти) и намаляване пропускливостта (пермеабилитета) на лимфните съдове. По този  начинсепредотвратява "излизането" на течности от съдовете и развитие на лимфен застой. Чрез астригентно (стягащо) тъканите действие, АкваМув активира и подобрява функцията на лимфната система. Всички тези действия  водят до чувствително намаляване на отокав краката. Подобрява се тургурът и гладкостта на кожата и тя става нормално розова и еластична.

   АкваМув е създаден за всички жени, които искат акцентирано отслабване  в областта на краката благодарение на двете си уникални действия водещи до отслабване им.Най-често при проблеми с отслабването в тази зона се наблюдаванарушение на лимфен отток, което води до невъзможност за включването на едно количество извънклетъчна течност в телесната циркулация и оттам набъбване на тъканите следствие на това. Това  води  и до понижение на  обмяната на клетките и засилена тенденция за натрупване на мазнини следствие на това. АкваМув е единствената хранителна добавка ускоряваща лимфния отток, което води до  бързо прибиране и отслабване на краката за кратък период от време. Второто му действие води до по-добро превръщане на мазнините в енергия от тялото следствие на, което натрупаните мазнини и целулитни натрупвания се изчистват. Изключителната му ефективност се дължи на уникалния състав от  биологично-активни вещества. Работи еднаква добре както при трениращи и така  и  при нетрениращи жени. Особено подходящ за работещи жени седящи по цял ден на работното си място. 

   Лимфата е междинно звено в обмяната на веществата, протичаща между кръвната плазма и клетките.  Тя е разположена в междуклетъчното пространство. Когато се появи пречка в протичането на лимфната течност възниква напрежение и стагнация в лимфната система. Капилярите не се затварят, лимфните съдове се разширяват и лимфата не се отвежда. Появява се оток, който се нарича лимфадем. Отпадните продукти от метаболизма (главно с белтъчен произход) на клетките остават в тъканите, което води до допълнително напрежение и задържане на лимфа. Нарушения лимфен отток и задръжката на отпадни продукти от метаболизма на клетките създават предпоставки за развитие на целулит. Първоначално нарушеният лимфен отток се вижда като неравности по кожата. Отпадните продукти от своя страна са предпоставка за развитие на възпалителен процес, който води до разрастване на съединителна тъкан следствие на възпалението. Разрастването й води до придърпване на кожата и развитието на т.нар. "портокалова кожа". 

   АкваМув е без аналог на пазара, който  дава бързо, ефективно и безопасно решение за концентрирано отслабване в краката. Въздейства  дълготрайно и не е свързан с йо-йо ефект.

    АкваМува

    Начин на употреба:

   Като хранителна добавка 3 пъти дневно по 1 капсула  приети с вода или според препоръката на специалист. - See more at: http://www.freelifeworld.eu/supplements/2/%D0%90%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%9C%D1%83%D0%B2#sthash.1N0mKolR.dpuf

   Като хранителна добавка 3 пъти дневно по 1 капсула  приети с вода или според препоръката на специалист.

   Free Life
   fl4

   Техническо описание

   Разфасовка
   60 капсули

   Конкретни референции

   В следната категория има още 16 продукта: