Universal Animal Nitro 30 Packs

uni117

Universal Animal Series

Animal Nitro се грижи за възстановителните процеси и предвижването на освободената енергия в тялото.

Повече детайли

70,70 лв

101,00 лв

-30%

Добавяне към списъка с желания

 

Aмино киселините са най-добрият „стройтел” на мускулните влакна. Те са „спусъкът” към анаболизмът в тялото и мускулния растеж. Съществуват две дозини амино киселини, но само някои от тях са незаменими. Не е за учудване, че това са точно тези, които се намират в човешките мускули още от самото раждане.

Animal Nitro е първият и единствен суплемент, който съдържа правилното отношение на тези амино киселини. Този комплекс от амино се нарича Human Muscle Protein Complex (HMPC) и те са събрани единствено в Animal Nitro.

HMPC се състои от неразделно свързани амино киселини, освободени от химическа връзка с цел максимална употреба.

Всеки един пакет съдържа 6000mg от (HMPC). Веднъж погълнати, те образуват „голям хап”, който подсигурява черния дроб. Това доказва неговото жизнено важно значение, което осигурява урея и изхвърляне на непотребните вещества от организма. Веднъж преминал през черния дроб този „голям хап” влиза в нормалнат циркулация на организма, където аминото може да прояви своето силно и мощно действия за освобождавене на енергия и да достави повече на вашите мускули.

Също така допринася за чистото натрупване на мускулна маса, благодарение на своята помощ към протеиновия синтез и баланс!

232

Дозировка: При тренирвка човешкия организъм има около 4 часово анаболно и възстановително десйствие. За да може да го засилите, взимайте 1 пакет заедно с 30 минутна устойчива, съпротивителна тренировка. За най-добри резултати, взимайте 1 пакет преди тренировка и 1 непосредствено до 30 минути след нейния край. Ако взимате протейн след тренировка, изчакайте поне 45 минути след като сте взели Animal Nitro. Animal Nitro се взима на празен стомах с една чаша натурален сок.

 

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Universal Animal Nitro 30 Packs

Universal Animal Nitro 30 Packs

Animal Nitro се грижи за възстановителните процеси и предвижването на освободената енергия в тялото.

Специално предложение

Преглеждани

30 Подобни Продукти

Product successfully added to the product comparison!