За да направим използването на www.megazob.com по-лесно и удобно, използваме бисквитки.
Научете повече: Политика за Поверителност

 • Нов
 • -20%
 • -20%
DMI ULTRA ZMAX 90 caps
DMI ULTRA ZMAX 90 caps
DMI ULTRA ZMAX 90 caps

DMI ULTRA ZMAX 90 caps

52,00 лв.
65,00 лв.
Спестявате 20%
Без данък

Революционна Нощна формула за пъноценен сън и възстановаване

 • Помага за повишаване на тестостерона и хормона на растежа по естествен път
 • Помага за регулиране на цикъла на съня
 • Помага за намаляване на стреса
 • Подобрява концентрацията
 • Засилва Имунната Система
 • Преодолява Умората
 • Съдържа L-АРГИНИН и L-ОРНИТИН HCI
 • Съдържа МАГНЕЗИЕВ БИСГЛИЦИНАТ и ЦИНК
 • Съдържа ТРИБУЛУС ТЕРЕСТИС
 • Съдържа Гама-аминомаслена киселина(GABA) и МЕЛАТОНИН

ULTRA ZMAX е нощна формула за пъноценен сън и по-добро възстановаване, подходяща за пълноценно възстановяване на мускулната система, за намаляване на стреса, за подсилване на хормона на растежа, подпомагаща съня и концентрацията, подходяща както за преофесионални атлети, а също ака за ежедневна употреба при натоварено ежедневие и неспокоен сън. 

ден
ч.
мин.
сек.
Брой:

Състав:

L-аргинин, L-орнитин хидрохлорид, капсула (анти-слепващ агент: хидроксипропилметилцелулоза), магнезиев бисглицинат (20% Mg), сух екстракт от трибулус (Tribulus terrestris, цяло растение) (90% сапонини), гама-киселина аминомаслена киселина (GABA ), оризово брашно, L-лизин хидрохлорид, цинков моно-L-метионин сулфат (20% Zn), антислепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини, пиридоксин хидрохлорид (витамин В6), мелатонин

Начин на употреба:

Приемайте 3 капсули дневно непосредствено преди сън.

ULTRA ZMAX е хранителна добавка под формата на меки веган капсули. Съставките на този продукт са подбрани внимателно, за да се извлече максимум ползи от тяхното синергично действие, подпомагащо поддръжката на няколко много важни физиологични функции. Това е формула засилваща имунната система,  подпомага възстановителният процес, регулира нивата на инсулин, повишава защитата на организма срещу инфекции и има антибактериално, противовирусно и противовъзпалително действие.

L-аргинин: това е аминокиселина, която стимулира растежния хормон и освобождаването на инсулин. Веднъж попаднал в тялото, той се превръща в азотен оксид, подобрявайки притока на кръв.

L-орнитин: това е неесенциална аминокиселина, чиято функция е тясно свързана с L-аргинина. Подпомага синтеза на азотен оксид и растежен хормон. Магнезиев бисглицинат: това е най-бионаличната форма на магнезий. Действа положително върху здравето на нервната система, спомага за намаляване на стреса и понижаване на кръвното налягане.

Tribulus terrestris: това е растение, чиято основна функция е да повишава нивата на тестостерон по естествен път и следователно, силата на мускулната маса и либидото.

L-лизин: това е аминокиселина с антиоксидантно действие, която спомага за увеличаване на мускулната маса и производството на хормони.

Цинк: това е жизненоважен минерал за тялото. Той е от съществено значение за правилната функция на нервната система и скелета, има мощен антиоксидантен ефект и спомага за производството на повече тестостерон по естествен път.

Мелатонин: това е хормон, секретиран от епифизната жлеза, който има множество ползи. Той е мощен антиоксидант, подобрява имунната система, помага за подобряване на сърдечно-съдовото здраве и помага за регулиране на цикъла на съня.

Витамин B6: от съществено значение за насърчаване на действието и метаболизма на аминокиселините, както и допринася за получаване на енергия.

GABA: гама-аминомаслената киселина е невротрансмитер, който участва в комуникацията между невроните. Има мощен успокояващ ефект, спомага за намаляване на нивата на стрес, спомага за подобряване на концентрацията, насърчава почивката и укрепва имунната система.

DMi Nutrition

Конкретни референции

В следната категория има още 16 продукта: